jef33 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Ze je venku ale krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 No, v podstatě ale bylo dnes docela dost hnusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 To je munice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Tohle me teda moc neoslovuje, u Rolexu bych asi zabrousil v jinych vodach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedroso Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Nevím proč se mi ta barva vteřinovky z Milgausů k tomuto modelu nehodí vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Nevím proč se mi ta barva vteřinovky z Milgausů k tomuto modelu nehodí vůbec No, tak vteřinovka z milgaussů vypadá přece trochu jinak http://rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/coll...el=M116400-0001 A jestli máš na mysli tu oranžovou ručičku na 9ce, tak to je ukazatel 24h času. Vteřinovka je na 34.vteřině P.S. Peace and love Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 No, tak vteřinovka z milgaussů vypadá přece trochu jinak http://rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/coll...el=M116400-0001 A jestli máš na mysli tu oranžovou ručičku na 9ce, tak to je ukazatel 24h času. Vteřinovka je na 34.vteřině P.S. Peace and love Právě, na ukazatel 24h času bych zvolil něco decentnějšího, netušíte někdo proč je ta ručka tak výrazná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Právě, na ukazatel 24h času bych zvolil něco decentnějšího, netušíte někdo proč je ta ručka tak výrazná? Možná by na to našel odpověď ten, kdo uhádne proč jsou nějak rozmazaný indexy devítky a dvanáctky a rozhraní barev na ručkách proč je takový nějaký nedomrlý.Ta ručka je původně o trochu tmavší a zdaleka tolik neřve jako na těch tady Upraveno 21. května 2008 uživatelem dagou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grippo Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Možná by na to našel odpověď ten, kdo uhádne proč jsou nějak rozmazaný indexy devítky a dvanáctky a rozhraní barev na ručkách proč je takový nějaký nedomrlý. Neměl by tam být spíš nápis ROLAX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Možná by na to našel odpověď ten, kdo uhádne proč jsou nějak rozmazaný indexy devítky a dvanáctky a rozhraní barev na ručkách proč je takový nějaký nedomrlý.Ta ručka je původně o trochu tmavší a zdaleka tolik neřve jako na těch tady Mně se moc nezdaj ani ty z tvýho odkazu, stejně jako ty nahoře mají odlišný jedničky na lunetě a neostrý ciferník... Edit: i když ten zdroj vypadá důvěryhodně... nevím jestli je víc verzí? Upraveno 21. května 2008 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grippo Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Mně se moc nezdaj ani ty z tvýho odkazu, stejně jako ty nahoře mají odlišný jedničky na lunetě a neostrý ciferník... Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Mně se moc nezdaj ani ty z tvýho odkazu, stejně jako ty nahoře mají odlišný jedničky na lunetě a neostrý ciferník... Když na to tak koukám, tak máš asi pravdu, ale na původních stránkách, kde jsem obrázek našel byl vyfocenej i certifikát... Odlišná barva ručky 24H je patrně dána expoziční dobou fotografie, ale s tou lunetou máš pravdu. Na těch prvních to navíc vypadá, že namají nanesenej luminiscent. Tak nevím, nerad bych se blamoval, ale stejně mám pocit, že na Jeffově obrázku jsou nějaký čudný hodinky, který s Rolexama maj společnej akorát způsob měření času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Rolex Explorer 2 Ref. 1655 normálně s tradičnim kovovym tahem, tady s řemínkem ... Upraveno 21. května 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedroso Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2008 to Malaket: když si to přečteš znova, tak jsem nepsal tvar, ale BARVA...jen pro upřesnění...bezpředmětný postřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se