Přejít na obsah

rolex 1655

jef33

Doporučené příspěvky

Nevím proč se mi ta barva vteřinovky z Milgausů k tomuto modelu nehodí vůbec :huh:

No, tak vteřinovka z milgaussů vypadá přece trochu jinak

http://rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/coll...el=M116400-0001

A jestli máš na mysli tu oranžovou ručičku na 9ce, tak to je ukazatel 24h času. Vteřinovka je na 34.vteřině :thumbsup_anim:

P.S. Peace and love

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tak vteřinovka z milgaussů vypadá přece trochu jinak

http://rolex.com/en/index.jsp#/en/xml/coll...el=M116400-0001

A jestli máš na mysli tu oranžovou ručičku na 9ce, tak to je ukazatel 24h času. Vteřinovka je na 34.vteřině :thumbsup_anim:

P.S. Peace and love

Právě, na ukazatel 24h času bych zvolil něco decentnějšího, netušíte někdo proč je ta ručka tak výrazná?

Odkaz ke komentáři

Právě, na ukazatel 24h času bych zvolil něco decentnějšího, netušíte někdo proč je ta ručka tak výrazná?

Možná by na to našel odpověď ten, kdo uhádne proč jsou nějak rozmazaný indexy devítky a dvanáctky a rozhraní barev na ručkách proč je takový nějaký nedomrlý.Ta ručka je původně o trochu tmavší a zdaleka tolik neřve jako na těch tady

Upraveno uživatelem dagou
Odkaz ke komentáři

Možná by na to našel odpověď ten, kdo uhádne proč jsou nějak rozmazaný indexy devítky a dvanáctky a rozhraní barev na ručkách proč je takový nějaký nedomrlý.Ta ručka je původně o trochu tmavší a zdaleka tolik neřve jako na těch tady

Mně se moc nezdaj ani ty z tvýho odkazu, stejně jako ty nahoře mají odlišný jedničky na lunetě a neostrý ciferník...

Edit: i když ten zdroj vypadá důvěryhodně... nevím jestli je víc verzí?

post-59-1211365374.jpg

Upraveno uživatelem Viktor
Odkaz ke komentáři

Mně se moc nezdaj ani ty z tvýho odkazu, stejně jako ty nahoře mají odlišný jedničky na lunetě a neostrý ciferník...

Když na to tak koukám, tak máš asi pravdu, ale na původních stránkách, kde jsem obrázek našel byl vyfocenej i certifikát...

Odlišná barva ručky 24H je patrně dána expoziční dobou fotografie, ale s tou lunetou máš pravdu. Na těch prvních to navíc vypadá, že namají nanesenej luminiscent. Tak nevím, nerad bych se blamoval, ale stejně mám pocit, že na Jeffově obrázku jsou nějaký čudný hodinky, který s Rolexama maj společnej akorát způsob měření času.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...