Peta-Biker Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 Chtěl bych se zeptat, zda je někdo z fóra vlastník těchto hodinek??? Kdyby ano, prosím o postřehy a další info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Tady nikdo takovy bohuzel neni, ale na zahranicnich forech se je pochvaluji. Obzvlaste ty zlute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 tie zlte vyzeraju fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Chtěl bych se zeptat, zda je někdo z fóra vlastník těchto hodinek??? Kdyby ano, prosím o postřehy a další info... Jedny mám na ruce v black provedení , už se asi měsíc kochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Jedny mám na ruce v black provedení , už se asi měsíc kochám Bezva volba, moc se mi líbí. Jen vždycky přemýšlím z čeho je na té nerezové lunetě ten potisk. Zda je to jen eloxovaný hliník a nebo něco lepšího. Jestli můžeš, tak ktomu něco napiš. Díkyza informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matterhorn Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Prosba. Chtěl bych se zeptat, jaké hodinky jsou vzadu za Orienty. Podle loga bych si dovolil tipnout na Baume Mercier, ale myslel jsem si, že Baume takovéhle hodinky vůbec nedělá. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 (upraveno) Dobrý odhad: Baume & Mercier CapeLand S XXL titanové pouzdro, ocelová luneta, 40mm, ETA 2892 Upraveno 5. února 2010 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Bezva volba, moc se mi líbí. Jen vždycky přemýšlím z čeho je na té nerezové lunetě ten potisk. Zda je to jen eloxovaný hliník a nebo něco lepšího. Jestli můžeš, tak ktomu něco napiš. Díkyza informaci.Ahoj,nejde o potisk lunety, indexy a čísla na lunetě jsou zapuštěny cca 1/2 mm a zvírazněny eloxovaným hliníkem výhody - Dôvody použitia anodickej oxidácie vytvára nový estetický vzhľad zvyšuje odolnosť voči korózii vytvára nečistoty odpudzujúci povrch vytvára na dotyk príjemný povrch vytvára oderu odolný povrch vytvára povrch s elektricky izolačným povlakom vytvára dekoratívny povrch so stálou farbou a leskom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Ahoj,nejde o potisk lunety, indexy a čísla na lunetě jsou zapuštěny cca 1/2 mm a zvírazněny eloxovaným hliníkem Jak to myslíš, zvýrazněny eloxovaným hliníkem? Jde prostě o vložku z eloxovaného hliníku, jak je obvyklé, ne? Pokud je tedy řeč o těch hodinkách s černou lunetou z prvního příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Jak to myslíš, zvýrazněny eloxovaným hliníkem? Jde prostě o vložku z eloxovaného hliníku, jak je obvyklé, ne? Pokud je tedy řeč o těch hodinkách s černou lunetou z prvního příspěvku. Jo, jasně, tak jsem to myslel, asi špatně napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se