Ruda Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 V 22. 4. 2021 v 18:55, Ruda napsal: Díky Covidovému "vězení" jsem se párkrát porozhlédl po eBay s vědomím, že nemám žádné "quartzky" a výsledkem jednoho rozhlédnutí jsou tyto náramkové Elgin se strojkem ESA 9154. Po vyndání původní baterie (ještě 343) se ihned rozeběhly. Prvních 24 hodin šly snad na vteřinu přesně, teď jdou do plusu cca. 10 vteřin za den. Velikost je díky tvaru pouzdra v pohodě. Sklíčko je na výměnu, ciferník k vyčištění, těsnění by si zasloužila vyměnit a strojek potřebuje seřídit. Pouzdro je na hranách bez chromu a sem tam ťuklé. Napadla mne kacířská myšlenka chromování obrousit a mosaz vyleštit resp. zdrsnit podle originálu. Zbláznil jsem se? A teď ta nejdůležitější otázka, na koho se obrátit? Hodinky dorazily z lázní v pondělí. Kromě skla a těsnění byla měněna i korunka. Myslím, že jim to moc sluší a jsou v pohodě nositelné i na zápěstí s obvodem cca. 19,5 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 29. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Paráda, užij si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Trocha to tu ozivim… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 14. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Nějak to tady zanedbávám a skoro jsem se propadl na druhou stranu, tak to musím napravit. Jeden z novějších přírustků s pravým Dynotronem, tedy ESA 9150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Pokud by se to někomu hodilo, zde manuál k Dynotron strojku. ESA 9150_technical manual.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Moje Pryngeps Daytronic s ESA9154 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 2 hodinami, Piplík napsal: Moje Pryngeps Daytronic s ESA9154 Povedený kousek! Při nošení žádný problém s chodem strojku? Někdy mají tyto strojovny tendenci měnit rychlost či dokonce zastavit, pokud jsou na zápěstí. Nevím, jestli jim vadí víc pohyb ruky, nebo tělesná teplota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 6 minutami, ponorka9 napsal: Povedený kousek! Při nošení žádný problém s chodem strojku? Někdy mají tyto strojovny tendenci měnit rychlost či dokonce zastavit, pokud jsou na zápěstí. Nevím, jestli jim vadí víc pohyb ruky, nebo tělesná teplota. Ahoj. Tak dlouho jsem je nikdy nenosil. Vždycky tak půl dne takže přesnost neřeším. Určitě se mi nikdy nezastavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Díky za info, Pavle. Za půl dne by se to už projevilo, takže máš dobrý kus. Záleží dost na stavu strojku (hlavně cívky a modulu) a někdy i na baterce. Prostě jsou to zhýčkané netýkavky:) Ale většina mých kousků jde bez problému, jen některým se úplně nechce i přes odbornou péči, které se jim dostalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 (upraveno) po dlhsej dobe prispejem aj sem Upraveno 3. března 2023 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se