ponorka9 Odesláno 17. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Pěkný Elginy! Našel jsem pár modelů, které mají hodně společného s Aviemi.Kdybych to měl kam dávat, tak bych si taky nějaké pořídil. teď jsou na e-bayi jedny i s origo krabkou... Jen je škoda, že většina z nich je v USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Jo, ty jsou krásný a za pár šušňů, ty moje jsou také z USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2019 Dalsie Timexy do zbierky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 27. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Hezký kousek! Co je uvnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 vecer sem hodim foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 nasiel som fotky zvnutra na nete.Takze toto je aj v tych mojich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 27. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 nasiel som fotky zvnutra na nete.Takze toto je aj v tych mojichPěkný monstrum Víš co to je za typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Neviem.Niekde som cital len caliber 50 1969.Dnes som rozbehol dalsi stroj.Drziak vaterky je sice z inej znacky,ktora tiez pouziva tento strojcek,ale pomohol mi ich rozbehnut.Dalsi paradny zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 28. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Jojo, bude to Timex Electric 40 nebo 50. Ten nový kousek má ESA 9154 (pokud to má i název dne, pak 9158) nebo 9150 Dynotron - tam se ještě používal držák baterky, jako u těch tvých. U ESA 9154-8 už držák nebyl, tam baterku přitláčely plíšky samostatného víčka baterky - kvůli výměně baterky tak nebylo třeba otvírat celé dýnko. Jak vypadjí ze předu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Dnes dalsi zastupca tohoto pohonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Tak dalsie Timex s tymto pohonom.Ten cif som nedokazal pekne odfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 pěkné kousky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 19. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Jsem línej dávat příspěvky, ale něco přibylo a gombo mě jde svojí aktivitou příkladem:). Zde Avia Swissonic Beta, strojek klasická ESA 9154, jen uchycení baterky je zvláštní, skoro jak sbastlené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 19. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Podařilo se mi sehnat dvojče k těm s bílým cifrem, z toho mám vždycky radost....opět ESA 9154 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 19. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Taky jsem pořídil druhé zlaťáky z první slavné řady. Původně jsem je vzal na náhradní díly, ale pak jsem zjistil "zásadní" rozdíl na cifru, takže zaujaly plnohodnotné místo ve sbírce. Schválně, kdo ten rozdíl objeví Dopředu říkám, že to není v barvě a za mizerné fotky se zároveň omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 19. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 A ještě jedny zachovalé modrásky, které používám jako oblekovky, tedy jen občas....přes cifr 3-9 mají pruh v jiné struktuře, občas nśkoro není vidět, občas září skoro stříbrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Tiez ich mas pozehnane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 (upraveno) A dalsie s paradnym charakteristickym zvukom Upraveno 1. prosince 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 1. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Tak já taky něco přihodím:) Uvnitř opět ESA 9154 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se