renek11 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Zakoupen tento multifunkční skvost.https://www.garmin.cz/garmin-fenix5x-plus-sapphire-black-black-band/79342
Ajaj Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Gratulace! Nezkoušel jsi už mapy? Přemýšlím o 5 taky, ale víceméně jenom kvůli této funkci. Tak mě zajímá, jak to běhá.
nettopejr Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 (upraveno) Jak to běhá? Běhá. Dnes naplánováno přes seznam mapy 50km, naexportovano do F5+, a nebýt toho, že nějaký dobrák rozoral cestu, tak bez ztráty kytičky.Je to malý, pípnutí odbočky v terénu občas není slyšet, ale jinak se podle toho dá jezdit...Mobil s mapou jsem vytahovat pouze jednou u té ztracené cesty.Edit: pár písmenek Upraveno 31. března 2019 uživatelem nettopejr
Ajaj Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Diky za info. Jeste. Jak je to presny v zastavbe a v lese?A pokud tam nahrajes mapu, jsou tam videt vsechny cesty (napr. turisticke v terenu)?
nettopejr Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Teď se nikam nechystám (abych ti vyfotil displej v režimu navigace).Takto to vypadá v základním zobrazení mapy v zástavbě. (jedna foto se základní dodáváno mapou, druhá při použití http://www.osmg.brazovic.cz)Obě jdou samozřejmě zoomovat. Při navigaci ti to zoomuje automaticky, ale celkem v pohodě. Já většinou plánuju na seznamu a pak importuji. Zkoušel jsem i přímo v hodinkách "automatickou navigaci na start" a dost záleží na zvoleném režimu. Mtb tahá opravdu i po lesních pěšinkach "nejkratší cestou". (dost makačka když už se vracíš domů a máš něco v nohách :-) )
renek11 Odesláno 1. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 (upraveno) nettopejrNahrát jdou i jiné mapy i zdarma Poradíš jak? A je nějaký rozdíl oproti standardně dodávaným?? Upraveno 1. dubna 2019 uživatelem renek11
renek11 Odesláno 1. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Opravdu stačí jen img nakopírovat do složky Garmin?
nettopejr Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Ano, postup máš na té stránce s odkazem. Já nahrál ISO soubor do hodinek a funguje to.. (nic ve složce nemaž, nepřepisuj...)
renek11 Odesláno 8. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Tak se mi podařilo získat i Topo ČR v3 Pro. Hodinky jsou prostě bomba a hlavně multifunkční
renek11 Odesláno 17. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 A další úspěch je, že jsem pořídil i nový kovový originální řemínek za rozumnou cenu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se