Aston Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Zdravim vsetkych OMEGA nadsencov.Pri surfovani som narazil na nasledovnu stranku: https://www.watchmaster.com/en/omega/seamaster-planet-ocean-600-m/215-33-44-21-01-001/US60ARWZO3?reference_code=YHJP3SCA3F Dane hodinky vyzeraju byt dobre, aj cena by sedela, avsak od vas by som chcel poradit ci by ste kupovali hodinky v tejto kategorii bez papierov? Doklad o kupe vystavi reseller Watchmaster, avsak co z toho plynie atd... prosim poradte Vorped dakujem za vsetky postrehy. Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Aston
shewcza Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Bez papíru a bez náramku za skoro 85 tis? Hledej dál...
Aston Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 No ale je to uz 8900 strojcek a tie sa pohybuju drahsie co som nasiel....
shewcza Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Dej si poptávku tady na fóru. Já je koupil nedávno tady z fóra na potávku. Bez papírů klidně, pokud si je chceš nechat, ale ne za tuhle cenu. Bez náramku bych je nekupoval, je to drahý špás. Bohužel i ten kaučuk ná fotce s překlápěčkou něco stojí. Konkrétně kaučuk 10 900 kč a spona 7 600kč. Náramek jsem nezjišťoval, protože s tím jsem je koupil, ale něco mi říká, že to bude ještě o něco horší. Z hodinek samotných Tě nezrazuji, jsou skvělé. Moje rada zní buď trpělivý a počkej na komplet balení s náramkem.
Fade Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Dle všeho to jsou navíc leštěné hodinky, takže zase cena jde dolů. Tahle je zbytečně napálená a fakt bych do nich nešel. Počkej si na lepší nabídku s kovovým tahem.
Aston Odesláno 5. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Jasne, dakujem, samozrejme od danych PO sa nechcem nechat odhovorit, skor som myslel ci ma niekto skusenosti pri kupe bez original papierov...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se