tedwine Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Hry uz prerastaju v absurdnost. https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=667117 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (vic nemam co dodat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Nektery Lidi sou fakt hrozny zoufalci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Dobry stado, lidi fatk nevi, co s prachama... Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Tak to už je vážně síla. Kam to ještě může jít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Může mi objasnit někdo počátek tý hysterie okolo FG Daytona green dial? Někdo někde zjistil, že jsou discontinued a proto to šílenství? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Posledni Talking Watches s John Mayer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Ne jen to rekl ten Mayer, hudebnik a sberatel.. ma fakt pekny kousky... a rekl ze green dial na zlutym zlate a blue dial na WG jsou podcenovany ze budou mit do budoucna apel rust no a tak vsichni volaj AD a chteji je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Nebo vymenim za diamanty.. to je teda jina liga forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Přesně tak. Fakt neuvěřitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Je to skrveny paradox, som akurat v procese rozhodovania o full golde, samozozrejme Daytona je dlhodobo horucim kandidatom, zhodou okolnosti tato referencia (spolu s ciernym dial) favoritom...no nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 No, máš to dobře načasované... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 No ja si taky myslim, ze ten zelenej dial na zlutym zlate je jako mooc pekna kombinace ;-)! Ne ze ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 No ja si taky myslim, ze ten zelenej dial na zlutym zlate je jako mooc pekna kombinace ;-)! Ne ze ne!Presne, pekny damskych hodiniek nikdy nie je dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 No, máš to dobře načasované...Nic si z toho nerobim, uvidime ako sa to cele vyvinie, podla mna trh zbytocne prereagoval a casom sa to do urcitej miery vrati ako tak do "normalu", urcite to vsak stazi nejaku vyjednavaciu poziciu ohladom moznej zlavy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Je to skrveny paradox, som akurat v procese rozhodovania o full golde, samozozrejme Daytona je dlhodobo horucim kandidatom, zhodou okolnosti tato referencia (spolu s ciernym dial) favoritom...no nic..vůbec neváhej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 vůbec neváhejIMG_1443.JPGNessssser!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Nessssser!! Neboj, ty nejsou moje, udělal jsem loni zááááásadní chybu, že sem je nevzal s tou slevou co mi je nabízeli. Nadávám si dodneška Ale jsou fakt úžasný a magický. Ta zelená je míň magická než ta na LVčkách, ale i tak to stojí zato. A jesi uvažuješ o FG, tak Everrose CHNR, nebo moneydial Daytona. Aspoň za mě teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Neboj, ty nejsou moje, udělal jsem loni zááááásadní chybu, že sem je nevzal s tou slevou co mi je nabízeli. Nadávám si dodneška Ale jsou fakt úžasný a magický. Ta zelená je míň magická než ta na LVčkách, ale i tak to stojí zato. A jesi uvažuješ o FG, tak Everrose CHNR, nebo moneydial Daytona. Aspoň za mě teda Viem ze nie su, pametam si ze si ich bol skusat. Aka bola zlava prosimta? Rose gold u RLX sa mi az natolko nepaci ako zlte, za mna jednoznacne zlte, dial bud green, alebo jednoduchy cierny. V hre mam este aj inu znacku, tak uvidime ako cele toto sialenstvo dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 sileny! Ale bozi jsou, o tom vubec zadna!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se