Miroslav5 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Páni potrebujem poradiť ako dám dole kyklopa z mojich čínskych hodiniek. Skúšal som ho nahrievať so žehličkou tak dlho že hodinky už celé boli horúce a potom som sa snažil ho posunúť ale drží kurva dobre. Ďakujem za odskúšané rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Skus pebeho metoduhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113279-seiko-mini-želvy/?p=2154621 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Zavolej Odyssea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 je návod Hlavně na toho panáka nezapomeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 ja pouzil ohrev zapalovacem, a sek pak dolu krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 16. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Tak páni je dole... pomocou tryskoveho zapaľovača a potom odlupnuť s nožom. Ďakujem za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 je návod Hlavně na toho panáka nezapomeň Na moje Expy bych si teda netroufl.I když,dnes už jsem vlastně rád,že tam tu lupu mám,bo už jsem slepej jako patrona . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 do toho bych tada nešel, a nemuselo by to být ani na RLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se