Joe75 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Vážení kolegové,prosím o konzultaci, zda se jedná skutečně o hodinky z produkce Edox, či zda mám co dočinění s fejkem.Hodinky jsou v této chvíli nabízeny prodejcem na běžném inzertním portálu.Původní stáří hodinek mělo být 3-4 roky, později prodejce upravil stáří cca na 8 let.Děkuji Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 i kdyby byly origo, tak jejich hodnota je tak litr, dva, takze neni to jedno? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 i kdyby byly origo, tak jejich hodnota je tak litr, dva, takze neni to jedno? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 23. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 jojo, chlapík je prodává za 1.200 a mě se líbily pro ženu, aby měla nějaké hodinky na výměnu, ale nechci koupit fejky a nedaří se mi je najít v dostupných katalozích víš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 i kdyby byly origo, tak jejich hodnota je tak litr, dva, takze neni to jedno? ;-) Být to Primky za 150,- tak je tady desetistránková debata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 ale to se jedna o narodni zajem, edoxy jsou burzoazni reakcni vyrobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Pravda, sice Edox je tady od dob Franz Josefa, ale prim je Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 24. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 No to mas recht Tomi.Ale ženě bych Primky na ruku nedostal a mě by se taky kroutila peněženka v kapse dávat celých 150 korun za Primky J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se