Přejít na obsah

Tom4

Členové_50
  • Příspěvky

    4 771
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Tom4

  1. Děláš si do rolády nějakou směsku s vajíčem nebo je to volně ložené? Moje dnešní cibulajda, uvařil jsem, šel si zaběhat a po návratu do mě spadla jak pětikoruna do studny
  2. Včera jsem neodepsal, začaly tady krásně "lítat židle" tak jsem je nechtěl rušit Spíš než idealista tak realista, i když nejspíš snílek vím že to není tak černobílé. Ani z jedné strany. Pokud si stěžuju na život, ale zároveň s tím nic nedělám, to je přece něco jako chodit v botách co mě tlačí. Ne proto, že nemám druhé co mi padnou, ale proto, že se nechci ohnout a přezout. V debatě kde se dostaneš do bodu "kdo ti brání" jsem někdy zkusil místo toho dotaz "proč jsi to neudělal?" a . . . dostal jsem odpověď skoro vždy. Většinou to bylo, nepřekvapivě; zakončeno "měl jsem to tenkrát udělat".
  3. Já děkuju, to je pro mě velká pochvala Vypadá to skvěle!
  4. To není žádná pohádka. Myslíš že tam ty lidi někdo drží násilím nebo prostě nechtějí? (a za posledních 33 let případně neudělali nic proto, aby se někam posunuli?). Proč by to měla být pohádka?
  5. Ty jsi pako vole. Teď vážně, rozhodně to není o regionech, naštěstí má totiž každý z nás stejnou možnost jít tam kde se mu líbí, tam kde se mu bude dobře žít a pracovat, tam kde je rád a tam kde se o něj nemusí "starat vláda". A nemusí se omezovat na ČR. Všude chleba o dvou kůrkách, všude se musí člověk snažit aby mohl slušně žít ve slušném prostředí. Sebrat hovno po psovi na chodníku se musí všude. Vláda, jakákoliv ho nesebere. Naštěstí, naštěstí už NIKDO neplánuje že se vyučíš v OKD, pak dostaneš byt, pak budeš na dílně až do důchodu a pak to je celý. Naštěstí. Můžeš si dělat co chceš. Nikdo tě neomezuje. A vláda už vůbec ne. A pečený holuby lítající přímo do pusy neumí ani Blbiš. Koblihy možná ano. Nicméně asi před půl rokem jsem si koupil koblihu v Kauflandu. Nedala se jíst. Ble. A stejně to někdo kupuje.
  6. Z osobní zkušenosti ho volí nejstarší generace hlavně pro omezený přístup k informacím, často je jejich zdrojem síť médií opěvujících AB. Nějakých 40 tisíc hlasů je holding.
  7. Mlčeti zlato? Btw., sázkové kanceláře zvedly po projevu Blbiše kurz na něj o celou jednotku nahoru
  8. Tak jsem to zkouknul, hehe, o sobě chvílema mluví ve třetí osobě. Hroznej nadutec. Mír vyřeší managersky, všichni mu ubližijou. Strašný.
  9. To si musím večer dát ze záznamu, na jaké stanici to pls šlo?
  10. Tak minule dle Wikipedie volilo v prvním kole 61,92% voličů, kdežto v kole druhém se na to nevykašlali a volilo 66,6% voličů.
  11. Tvl tak snad bude někde záznam, potom co Pavel skočil do čela jsem šel venčit omladinu na hřiště tak jsem asi o něco přišel koukám
  12. Určitě, naštěstí. Psychologická výhra jako prase.
  13. Já jsem jen napnutej. Doufám že to Bába projede v prvním kole I když, jak vidno na předchozí stránce v příspěvku kolegy odjinud . . . začínám být taktéž nervózní.
  14. Potřeba vytáhnout prachy. Není přece možné aby trh reagoval takto zcela bez důvodu, prostě jako už několikrát se někdo v pozadí rozhodl pohnout s cenou a vydělat na tom peníze. Teď už jsem přesvědčen že je hodnota nějak ovlivňována. Já jsem asi poslední kdo by konspiroval, to ne, ale pro tohle není moc jiných vysvětlení. A podezření že je to někým ovlivněno není konspitace, jen moje teorie. No nix, jsem se rozepsal, jinak mrkněte když šel btc z 20 na 16 jak toho byly všude plný noviny, krach burzy senzace č. 1 a teď skočí z 16 na 21 a? A prd. Pisálkové se asi vzbudí pozítří. Nebo tápou co k tomu jako napsat rozumnýjo aby ze sebe nedělali debily jak já tady
  15. Geniální kamaráde, jak pojedu přes Prahu dáme si skleničku
  16. Jistě že v akci. ČR je úžasný trh kde se nakupuje zboží za normální cenu. V akci. Všechny ty nesmyslné akce jsou jedna velká píčovina, když jdu do obchodu tak by mě kleplo. Je dost zajímavé vidět jak to funguje dál od ČR. Akce prakticky neexistují. A zboží stojí stejně jako u nás v akci. Edit - nemají náhodou poslední dva tři roky (covid a dál) v ČR nejlepší zisky právě obchody? A co na to Mountfield? Vše pořád za půlku v akci, celoročně
  17. Takže ještě k tomu budeš mít dobrej pocit že jsi 300 ušetřil, to je náhodou úplně geniální Samozřejmě že doma a sám, kde by měl jako pít na tenhle stres ? Půlčík rumu stojí pořád stovku jestli se nepletu
  18. Tvl, to je ale kravina. Za tři kila si se mohl hezky zlískat a ráno bys byl nasratý že máš kocovinu a výsledek voleb by pro tebe byl pod rozlišovací schopností. Navíc bys měl radost z toho, že máš celou neděli na to dát se do kupy ať můžeš v pondělí ráno do fachy.
  19. Nene, žádná předloha, jen foto hotového talíře pod zářivkama, oříznuté a dopsané popisky
  20. Díky když je možnost, rád si zavařím. Příprava byla kapku složitější, jednak to muselo být bez laktózy, a pak ještě není na foto hlavní chod že ano. To jsem pekl jehněčí kýtu na rozmarýnu, k tomu cukrový hrášek, bramborové pusinky a gel z černého česneku. Plus vege variantu místo jehněčího tofu a místo brambor a česneku rizoto s chřestem. Asi hodinku večer předem jsem dělal pomeranče, čoko pěnu a u toho vařil ředkvičky. Příprava druhý den asi 5 a půl hodiny, dělal jsem sám a hrozně dělám bordel v kuchyni, a musel jsem si sám odmývat svoje kuchyňský cajky tak to bylo dlouhý Takže celkem půlden v trapu. Plus nějaká papírová příprava předem, vymyslet to, nakreslit si jak to bude na talíři, sepsat nákup, zajet nakoupit atd., ale je pravda že jsem dělal vše "from scratch", včetně vykostění masa atd., tedy bych řekl přiměřeně času. Mimochodem kdo neznáte černý česnek, googlete a vyrazte do obchodu. Moc velká dobrota. Neznal jsem, vloni jsem okoukal ve Fieldu, tam byl k morku.
  21. Aby nedošlo k mýlce, to je hotovo jak to jde na stůl, fotí se to blbě v časovým stresíku
  22. Pst . . . moje kuchyň je ve skutečnosti tajná experimentální laboratoř
×
×
  • Vytvořit...