Přejít na obsah

Tom4

Členové_50
  • Příspěvky

    4 771
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Bydlí
    tam, kde poledne oznamuje kokrháním mosazný kohout
  • Fanoušek značky
    Bovet, Breguet, Doxa, Edox, Omega

Návštěvy profilu

4 268 zobrazení profilu

Tom4's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Děláš si do rolády nějakou směsku s vajíčem nebo je to volně ložené? Moje dnešní cibulajda, uvařil jsem, šel si zaběhat a po návratu do mě spadla jak pětikoruna do studny
  2. Včera jsem neodepsal, začaly tady krásně "lítat židle" tak jsem je nechtěl rušit Spíš než idealista tak realista, i když nejspíš snílek vím že to není tak černobílé. Ani z jedné strany. Pokud si stěžuju na život, ale zároveň s tím nic nedělám, to je přece něco jako chodit v botách co mě tlačí. Ne proto, že nemám druhé co mi padnou, ale proto, že se nechci ohnout a přezout. V debatě kde se dostaneš do bodu "kdo ti brání" jsem někdy zkusil místo toho dotaz "proč jsi to neudělal?" a . . . dostal jsem odpověď skoro vždy. Většinou to bylo, nepřekvapivě; zakončeno "měl jsem to tenkrát udělat".
  3. Já děkuju, to je pro mě velká pochvala Vypadá to skvěle!
  4. To není žádná pohádka. Myslíš že tam ty lidi někdo drží násilím nebo prostě nechtějí? (a za posledních 33 let případně neudělali nic proto, aby se někam posunuli?). Proč by to měla být pohádka?
  5. Ty jsi pako vole. Teď vážně, rozhodně to není o regionech, naštěstí má totiž každý z nás stejnou možnost jít tam kde se mu líbí, tam kde se mu bude dobře žít a pracovat, tam kde je rád a tam kde se o něj nemusí "starat vláda". A nemusí se omezovat na ČR. Všude chleba o dvou kůrkách, všude se musí člověk snažit aby mohl slušně žít ve slušném prostředí. Sebrat hovno po psovi na chodníku se musí všude. Vláda, jakákoliv ho nesebere. Naštěstí, naštěstí už NIKDO neplánuje že se vyučíš v OKD, pak dostaneš byt, pak budeš na dílně až do důchodu a pak to je celý. Naštěstí. Můžeš si dělat co chceš. Nikdo tě neomezuje. A vláda už vůbec ne. A pečený holuby lítající přímo do pusy neumí ani Blbiš. Koblihy možná ano. Nicméně asi před půl rokem jsem si koupil koblihu v Kauflandu. Nedala se jíst. Ble. A stejně to někdo kupuje.
  6. Z osobní zkušenosti ho volí nejstarší generace hlavně pro omezený přístup k informacím, často je jejich zdrojem síť médií opěvujících AB. Nějakých 40 tisíc hlasů je holding.
  7. Mlčeti zlato? Btw., sázkové kanceláře zvedly po projevu Blbiše kurz na něj o celou jednotku nahoru
  8. Tak jsem to zkouknul, hehe, o sobě chvílema mluví ve třetí osobě. Hroznej nadutec. Mír vyřeší managersky, všichni mu ubližijou. Strašný.
  9. To si musím večer dát ze záznamu, na jaké stanici to pls šlo?
  10. Tak minule dle Wikipedie volilo v prvním kole 61,92% voličů, kdežto v kole druhém se na to nevykašlali a volilo 66,6% voličů.
  11. Tvl tak snad bude někde záznam, potom co Pavel skočil do čela jsem šel venčit omladinu na hřiště tak jsem asi o něco přišel koukám
  12. Určitě, naštěstí. Psychologická výhra jako prase.
  13. Já jsem jen napnutej. Doufám že to Bába projede v prvním kole I když, jak vidno na předchozí stránce v příspěvku kolegy odjinud . . . začínám být taktéž nervózní.
×
×
  • Vytvořit...