Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam prosbu...

Potreboval bych si nechat poslat nejake zbozi z nemeckeho Amazonu.

Dostal jsem nejake poukazky, problem je ale ten, ze jdou uplatnit pouze primo na Amazon, nikoliv na dalsi prodejce v ramci Amazonu. Amazon ale neposila do CR, takze se chci zeptat, jestli tu neni nekdo, kdo by mel nemeckou nebo rakouskou adresu, kam bych si mohl to zbozi nechat poslat, a nasledne by byl ochoten mi ho preposlat nebo treba privezt do CR.

Samozrejme se rad odvdecim lahvinkou ci doutnickem z Kuby, pripadne necim dalsim podle navrhu :)

Diky ;)

Odesláno
Mam prosbu...

Potreboval bych si nechat poslat nejake zbozi z nemeckeho Amazonu.

Dostal jsem nejake poukazky, problem je ale ten, ze jdou uplatnit pouze primo na Amazon, nikoliv na dalsi prodejce v ramci Amazonu. Amazon ale neposila do CR, takze se chci zeptat, jestli tu neni nekdo, kdo by mel nemeckou nebo rakouskou adresu, kam bych si mohl to zbozi nechat poslat, a nasledne by byl ochoten mi ho preposlat nebo treba privezt do CR.

Samozrejme se rad odvdecim lahvinkou ci doutnickem z Kuby, pripadne necim dalsim podle navrhu :)

Diky ;)

Mohu slouzit. O co jde? Bydlim v DE. Preposlat neni problem, kdy se dostanu do CR nemuzu momentalne presne rict.

Odesláno
Mohu slouzit. O co jde? Bydlim v DE. Preposlat neni problem, kdy se dostanu do CR nemuzu momentalne presne rict.

Wow, to by bylo super :)

Jde o vsechno mozny... dostal jsem nejaky vouchery na nemeckej Amazon, zatim jsem si tam vybral ruzny kraviny od fotaku, pres basketbalovej mic, po softshellovou bundu :)

Kdyztak se muzem dohodnout pres SZ nebo pres mail, co Ti bude prijemnejsi.

Jo, a jeste mi tak napadlo, pokud nahodou bydlis nekde pobliz hranic (Drazdany, Pirna, ...) tak bych si klidne dojel :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...