Přejít na obsah

jake Samuraje k obleku i do prirody?

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtel bych poprosit o vase nazory. Uz jsem temer definitivne rozhodnuty ze poridim potapky od Seika. Jestli nikdo nezareaguje na nabizenou vymenu (Monstry Orange) v sekci vymenim jsem rozhodnuty pozadat Kubsona o nove. Zkusil jsem Monstry, jsou podle me do vody a na toulani v horach idealni, jen v praci mi oranzovy cifernik moc nejde k obleku. Zalibili se mi Samuraje s bilym cifernikem. Jen mam dilema, v oceli musi byt noblesni o tom zadna. Ale me laka titan (nevadi mi hmotnost spis mam k titanu pekny vztah) jen nevim zda ocel v pripade techto hodinek neni preci jenom vhodnejsi. Nejak si porad nedovedu predstavit barvu titanu s bilym cifernikem. Co si o tom myslite, mate nekdo realne fotky ci zkusenost?

Snazil jsem se najit po netu a po foru co slo a navic jsem narazil na tohle, ma to kalibr 7S26 a vypada to taky moooc hezky. Tak ted jsem nalomeny, nema tenhle model nekdo doma? Co ted, pochvalte nebo odradte...Pls!

Ref. No. - SKXA47K

Diameter - 42mm

Lug to lug - 51mm

Thickness - 13.5mm

Caliber - Seiko cal. 7S26 auto; quickset day date; no hacking or manual winding

Dial - Silvery white color with centralized circular texture surface, luminous hourly marks and hands

Hardlex glass eliminates underwater reflection Case - SS; crown at 3 o'clock

Bracelet/Strap - original Seiko solid link

Packaging - in Seiko box; with manual and paper

post-3003-1212759401.jpg

post-3003-1212759416.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tos narazil na Seiko White Knight, pochvala! Samuraje tady má beztak každej ;)

Takze myslis ze vedle neslapnu? Bojim se jak bude v realu vypadat uchyceni tahu tim clankem k pouzdru. U Samuraju mi to pripada lepe a hezcejc udelane.

ahoj, titanové samuraje s bílým ciferníkem neexistují.

Uff, mam vadu barvocitu a navic neumim anglicky, takze obcas kdyz ziram na monitor nevim co vidim. Zdalo se mi ze titanove jsem nasel jen modre a cerne. Takze prvni dilema asi vyresene, kdyz Samuraje tak bile ocelove.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Takze myslis ze vedle neslapnu? Bojim se jak bude v realu vypadat uchyceni tahu tim clankem k pouzdru. U Samuraju mi to pripada lepe a hezcejc udelane.

Uff, mam vadu barvocitu a navic neumim anglicky, takze obcas kdyz ziram na monitor nevim co vidim. Zdalo se mi ze titanove jsem nasel jen modre a cerne. Takze prvni dilema asi vyresene, kdyz Samuraje tak bile ocelove.

Samuraje k obleku? bacha jsou dost vysoké. aby se Ti srovnaly pod rukáv košile se sakem. Na sportovní a casual oblečení v pohodě ideální kukačky, ale do obleku si dokup Seiko spirit nebo alba riki watanabe a jseš švihák lázeňský a nemusíš nic dál řešit. ;)

Odkaz ke komentáři

...Takze prvni dilema asi vyresene, kdyz Samuraje tak bile ocelove.

Ahoj, no to bude problém, už se nevyrábějí. Já jsem je taky sháněl, ale už to teď prakticky vůbec nejde, alespoň co já vím. Díkybohu se na mě usmálo štěstí a na anglickém amazonu se jedny zázračně objevily. Takže jestli nejsi ultrašťastlivec tak snad jen použité...

Edit: s tím oblekem bych taky dost váhal, několik členů tady sice psalo, že je takhle používají, ale to pouzdro je vážně monstrózní, zatracenej kus oceli! (myšleno v dobrém).

Tak nakonec jsem splašil i jednu fotku zboku, toho dlouhého tahu si nevšímej ;)

post-2667-1212762599.jpg

Upraveno uživatelem luidis
Odkaz ke komentáři

Nastesti sako nenosim, staci mi boty gate a kosile s kravatou. S mohutnosti pocitam, ale ted treba Monstery na me ruce 17cm jsou naprosto v cajku, ba si rikam po predchozich hodinkach 44mm ze maji az zbytecne maly cifernik. Jinak to ze nejsou ty druhe uz v prodeji me mrzi, no uvidim jak to cele budu videt po vikendu. A pak budu spolehat ze bud nekdo neco nabidne nebo se spolehnu na Kubsona, ze mi pomuze neco najit.

Odkaz ke komentáři

luidisi, nosíš teda hodinky proklatě navolno :D

Nemám rád, když se mi potí ruka. Je to obdoba stylu nošení kalhot až pod povislým mužským přirozením. Ti zase nemají rádi, když se jim potí povislé mužské přirození. Pro názornost foto z centra Oxfordu. Muž nakraji si ve skutečnosti kalhoty stahuje níže, nedává je výše, jak by se mohlo jeviti ;)

post-2667-1212766863.jpg

Odkaz ke komentáři

Muzete mi prosim nekdo napsat jestli jsem kalibry od Seika pochopil dobre, pripadne dopsat nejaky na ktery jsem neprisel (extra drahe jako Grand Seiko vypoustim)

7S25 - automat, 40 hod, datum Samuraje

7S26 - automat, 40 hod, datum a den (anglicky, spanelsky) Monstry

7S36 - automat, 40 hod, datum a den (anglicky, rimskou cislici) rada 5 sport

6R15 - automat + manual, hacking, 50 hod, datum Sumo

Zatim mi pripada ze 6R15 je nejvymazlenejsi. Zajimalo by me, jak je to s odolnosti a presnosti tehle beznych kalibru navzajem. Nekde jsem na foru cetl, ze kalibry 7S... se delaji uz cca 30 let a jsou tedy poradne proverene. Jak se vam jevi 6R15?

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Nemám rád, když se mi potí ruka. Je to obdoba stylu nošení kalhot až pod povislým mužským přirozením. Ti zase nemají rádi, když se jim potí povislé mužské přirození. Pro názornost foto z centra Oxfordu. Muž nakraji si ve skutečnosti kalhoty stahuje níže, nedává je výše, jak by se mohlo jeviti ;)
Ten týpek s kytkovanou bundou je chlap?!? :weird:

Odkaz ke komentáři

Ten týpek s kytkovanou bundou je chlap?!? :weird:

Paní v tom igelitu je paní, větrat nepotřebuje, kalhoty má normálně. Pán v kytkované je pán. Nevím jak to frčí u nás, za poslední dva roky jsem byl doma asi na čtrnáct dní, ale tady totok jede jako hrom.

Abych nebyl moc OT, Cody, já bych šel do černých ocelových samurají. Když k nim dáš pěkný řemen, tak ke košili vypadají fajn, samozřejmě i na oceli jsou boží, ale jak už bylo řečeno, počítej s tím, že je to pořádný kus oceli. Kalibry jsem nějak moc u seiko neřešil, nicméně na ty sporty bych se vyflák úplně. Monstra bych si já ke košili představit neuměl a ani bych je nebral, ale proti gustu... Suma by mohly být fajn, ale u mě vítězí ty samuraje.

Odkaz ke komentáři

Je to pravda, jak jsem psal tak u me oblek je kosile s kravatou, nosim spis pestre barvy, takze oranzova Monstra barevne nejsou moc problem (subjektivni nazor dle meho vkusu) a ze Samuraju strach nemam. Mam velikost kosile 43 a zapesti cca 17.5 takze problem se zadrhavanim o rukav nemam.

Na reminku potapky nechci - zatim jsem tomu neprisel na chut. Zato mi vyhovuji ocelove tahy, nevim jestli to neni hloupost, ale pripada mi ze tah vyvazi hmotnost hodinek a ty lepe sedi na ruce.

Model Sumo mi vrtal hlavou, ale o 10hodin delsi rezervu nepotrebuji, nosim je furt. Hacking take ne, jednou tydne v nedeli si je obradne seridim podle teletextu, ktery stejne neukazuje presny cas. Navic me imponuje ze kalibr v Samurajich se udajne da nejlepe seridit. A tah na Sumo (ikdyz jsem ho nevidel v realu) mi prijde mene povedeny nez u Samuraju. Ale to je jen muj pocit, ve me Samuraje evokuji Stowu Seatime, ktera ma podle me vyreseno uchyceni tahu a prechod mezi pouzdrem a tahem temer dokonale.

Jinak Samuraje v cerne mi prijdou (majitele odpusti drzou poznamku) vcelku obycejne, zato ten bili cifernik to je nadhera!!! Jen skoda ze nemaji rucicky bile svitici ale s cernym obrysem:-(

Odkaz ke komentáři

Ak nemáš problém s pestrejšími farbami a samuraje sa ti páčia, tak sa pozri sem:

http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-LIMITED-EDI...VQQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/SEIKO-MENS-LIMITED-EDI...VQQcmdZViewItem

Sú síce drahšie ako klasické samuraje, ale ide o limitky, takže za tie prachy dostaneš ako bonus aj pocit exkluzivity :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Diky za tip, jsou moooc hezke. Takove rucky bych prave rad videl na bilich samurajich. Ale cena je uz ted vice nez jsem ochotem za Samuraje dat a do konce zbyvaji dva dny:-(

Ale jestli nezapomenu tak se podivam na kolik se cena vysroubuje. Limitku bych rad nekdy mel, ale u tehle hodinek me ani nelaka.

Shani mi je Kubson a zkousel jsem vyzvidal na nem kolik by stalo vymenit rucicky, ale nejsem si jist zda u tehle hodinek je to na miste. Na jednu stranu je beru jako kultovni, ktere kazdy kdo se o hodinky zajima pozna na dva metry. A jedna z veci ktera je dokazala zapsat do podvedomi lidi je podle me i desing. Na druhou stranu bych je rad dovedl k dokonalosti a k te mi chybi jen ty rucky. Tak nevim, zda do techto hodinek investovat do prestavby a mit "original desing by cody" nebo nekurvit to co jini zkusenejsi udelali lepe a vsem okolo me se libi...

Nakonec to dopadne tak, ze az je budu mit budu z nich uplne hotovej:-) Az si na ne zvyknu a prestanu na ne civet kazdou ctvrt hodku tak zase budu linej neco tvorit:-(

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dobre to dopadlo, diky Kubsonovi mam funglovky bile Samuraje za cenu vice nez sympatickou. Tomuhle panecku rikam obchod. Napsal jsem co chci, prisla nabidka, souhlasil jsem a dal limit, zaplatil a hodinky za par dni byli u me. Vyborne - tomu rikam Obchodnik.

Vahu nemam, ale pripadaji mi stejne tezke jako Monstery. Roztece jsou vice mene stejne, tah jsem zkratil na stejny pocet clanku. Jen tvar lunety a zpusob prechodu z pouzdra na tah je jiny, ale Samuraje sedi alespon me trosku lepe. U Monstru se mi rychle okoukal tvar hodinove rucky, za to lepe sviti ve tme.

Jdu si hrat a uz se tesim vecer do rybnika:-)

Chtel jsem udelat hezke fotky, ale vzdal jsem nerovny boj s fotakem. Takze jen tohle:

post-3003-1213966716.jpg

post-3003-1213966733.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...