ad-k Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Odesláno 7. května 2019 Měl bych dotaz pro zdejší odborníky a nadšence: máte někdo zkušenost se značkou Charlie Paris? Značka v podstatě nemá žádnou tradici a byť se hrdě hlásí k "Made In France", ve skutečnosti se jedná o "pouhou" montáž. Diskuzí ohledně kvality jejich modelů příliš není (ani recenzí), zvláště pokud hovoříme o nižších quartz modelech. Upřímně se mi velmi líbí model Bastille B4.6 s bílým ciferníkem a modrým páskem (za momentálních 165?). Safír, 10 ATM, Citizen Miyota 0T45. Za jakékoliv reakce díky.
Liqid Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Odesláno 7. května 2019 Blíže jsem je nezkoumal, ale na první pohled to vypadá jako další čína, něco ve stylu JVD.
ad-k Odesláno 7. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2019 Výroba (a to min. ve velké části) v Číně probíhat bude, to bezpochyby. Na druhou stranu není Čína jako Čína (a ne, nemyslím Hong Kong a Taiwan) a není značka jako značka... i proto jsem se ptal, jestli nemá někdo osobní zkušenost nebo alespoň širší povědomí o značce. Jen pro upřesnění link: https://charlie-paris.com/products/bastille?lang=en
sibirnaya Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Ty vole, uz ten nazev je prisernej, Charlie Paris..
LovecK Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Jestli se ptas zdali maji cenu ci hodnotu, tak nemaji...Kratsi verze: Mrdky? Jo!
jožko Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Ale áno.Keď sa páčia?Nosiť ich budeš sám.
ad-k Odesláno 6. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Nosit je nebudu (neb jsem nekupoval , ale samozřejmě... je to primárně o vkusu a vynakládání prostředků za "v podstatě" fashion značky. Jen mne spíš zajímal náhled zvenčí, resp. případná osobní zkušenost. Toť vše.
Daemonultimate Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Todle není ani ,,fešn značka" to je třeba Hilfiger a td. Tohle je čínská hnačka. Ale nic proti tomu, každýmu se zalíbí něco jinýho, ale upřímně, proč zrovna tohle. U takových věcí se bojim i toho nejzákladnějšího a to je použitých materiálů. Nerad bych měl vyrážku z velkého množství niklu a nebo zelenou ruku.
ad-k Odesláno 8. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Todle není ani ,,fešn značka" to je třeba Hilfiger a td. Tohle je čínská hnačka. Ale nic proti tomu, každýmu se zalíbí něco jinýho, ale upřímně, proč zrovna tohle. U takových věcí se bojim i toho nejzákladnějšího a to je použitých materiálů. Nerad bych měl vyrážku z velkého množství niklu a nebo zelenou ruku. Nebral bych to tak doslovně - ano, nejde o "fashion" v pravém slova smyslu, i když nyní mají v nabídce snad i kus nějaké kabelky, takže definice "módní značka" vlastně ani tolik nekulhá. O to nejde. Designově mají některé modely myslím v pořádku a řada zavedených hodinářských značek (i vyšších cenovek) vypouští do světa esteticky mnohem méně povedené věci (záleží na vkusu). Otázka kvality je věc druhá, jejich hodinky jsem nikdy v ruce neměl, ale zkušenosti kupujících (i některých recenzentů) jsou spíše pozitivní, takže těžko říct. Zelenou ruku bych hledal spíš u Marvelu...
Daemonultimate Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Na Wish je taky plno spokojenejch komentů a jsou to sr.čky. Má je někdo tady, na Hodinkománii nebo WUS? Tam jsou správný recenze. A jestli ne, proč asi. Ale každej argument můžeš vyvracet. Takže nezbývá než je koupit a podělit se o zkušenosti s ostatními. Já to tak občas dělám.
ad-k Odesláno 8. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2019 A jinde správné recenze nejsou...? Nemyslím to ironicky, jen taková řečnická (samozřejmě pomineme-li placené dojmy)...Problém je spíš v tom, že značka není tak rozšířená a probádaná (protože microbrandů jsou mraky), což s sebou logicky přináší i méně odborných a neodborných poznatků. Nikoho nebráním (je ne suis pas charlie), jen ten příměr se zelenou rukou a niklem asi není úplně na místě.
Daemonultimate Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Nepíšu, že nejsou. Píšu kde vím, že jsou. Asi není znamená i asi je.
Daemonultimate Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Začlo mě to zajímat, ne že bych pripadal v úvahu jako kupující, ale na wus jsem pár zmínek našel. Ale je to taky celkem nic neříkající. Ten jeden že si je koupí, srovnávají to s Timexem a že má raději ušetřit peníze na něco lepšího a v druhém příspěvku byly vyjmenovány všechny značky prezentované jako francouzské. Jinak nic.
Harwey Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Dalsi cinsky smejd s nazvom vygenerovanym z nahodne volenych slov?
ad-k Odesláno 8. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Kdyby někoho zajímal něco jako rozhovor (nebo spíš představení) se zakladateli značky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se