lokol Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Zdravím Vás všechny, jsem tu nová, takže se předem omlouvám, pokud se tohle řeší v jiném threadu.. Potřebovala bych, prosím, poradit s výběrem hodinek. Dívala jsem se na ty fotky, které jste sem dávali, ale na můj vkus jsou velmi výrazné. Vyjma hodinek maminky Jakoba (?), akorát sháním univerzální, elegantní, podle hesla v jednoduchosti je krása a ty maminky byly myslím modré, což v mém případě nespadá pod pojem univerzální. Jakožto hodinkový barbar zatím nemám preference ohledně značky, strojku apod. Až si pročtu toto fórum, tak určitě nějaké mít budu :-)
NIGHTinGALE Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Zdravím Vás všechny, jsem tu nová, takže se předem omlouvám, pokud se tohle řeší v jiném threadu.. Potřebovala bych, prosím, poradit s výběrem hodinek. Dívala jsem se na ty fotky, které jste sem dávali, ale na můj vkus jsou velmi výrazné. Vyjma hodinek maminky Jakoba (?), akorát sháním univerzální, elegantní, podle hesla v jednoduchosti je krása a ty maminky byly myslím modré, což v mém případě nespadá pod pojem univerzální. Jakožto hodinkový barbar zatím nemám preference ohledně značky, strojku apod. Až si pročtu toto fórum, tak určitě nějaké mít budu :-) A kolik nám na to dáš peněz, na ten výběr?
lib Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 A kolik nám na to dáš peněz, na ten výběr? POZOR ! JE TU ŽENA ! (Dosud jsem tady viděl jen Taru, ale ta je, jak jsem vyrozuměl, od jiného člena, takže se jedná od normální nákazu a tolik se to nepočítá.) Třeba je to stupidní nápad, ale taková vzácnost by zasloužila uspořádat sbírku - příspěvek na dámské hodinky.
lokol Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 NIGHTinGALE Sama nevím :-) Dost záleží na tom, jak ne/úspěšně zvládnu státnice. Horní strop zatím vidím na 2500 dolarů, ale nemám takový přehled a nerada bych říkala, že přes to nejede vlak, kdyby se mi fakt hodně líbily. Měly by vydržet x let, nejde o sezónní záležitost. lib lol :-))) Omlouvám se, že vás necituju, ještě s fórem neumím pracovat, žena
lokol Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 První omezení: ne celozlaté ze žlutého zlata. Žluté zlato vůbec nenosím, nehodily by se mi ke šperkům...
JJ Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Dívala jsem se na ty fotky, které jste sem dávali, ale na můj vkus jsou velmi výrazné. Vyjma hodinek maminky Jakoba (?), akorát sháním univerzální, elegantní, podle hesla v jednoduchosti je krása a ty maminky byly myslím modré, což v mém případě nespadá pod pojem univerzální. No pokud se nemýlím, šlo o dámský Omega speedmaster chronograph s bílým či perleťovým ciferníkem. V "bezchronografové" versi se nedělá, ale dámské Seamastery také nejsou šeredné (Aqua Terra s ocelovým pouzdrem a stříbrným ciferníkem bez diamantů třeba) a jsou výrazně jendodušší a designově čistší. I v řadě Constellation, kde toho má Omega pro dámy asi nejvíc, se najdou relativně (! i tak samý šutr) nepřeplácané modely (Iris 95 například)
lokol Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 No pokud se nemýlím, šlo o dámský Omega speedmaster chronograph s bílým či perleťovým ciferníkem. V "bezchronografové" versi se nedělá, ale dámské Seamastery také nejsou šeredné (Aqua Terra s ocelovým pouzdrem a stříbrným ciferníkem bez diamantů třeba) a jsou výrazně jendodušší a designově čistší. I v řadě Constellation, kde toho má Omega pro dámy asi nejvíc, se najdou relativně (! i tak samý šutr) nepřeplácané modely (Iris 95 například) Hodinky maminky Jakuba jsem uváděla jako příklad, které se mi sice líbí, ale na ty mé potřeby bohužel. Perleť nemám moc ráda, kamínky sice nevadí, ale u těch Omeg mě vyloženě točí :-) Ty na fotce se mi líbí, ale možná jsou až moc unisexové, jestli se to tak dá říct. Zejména ten přechod mezi ciferníkem a páskem se mi moc nelíbí.. Mně by "stačily" takovéhle, kdyby tam nebylo tolik kamínků http://www.watchesonnet.com/1460.75.html
JJ Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Ano, řada Seamaster je asi trochu unisexová, i když rozdíl ve velikosti tam je dost znát a nevypadá to, jako by dáma doma kradla hodinky drahé polovičce ;-) Co se týče šutrů, tak řada Constellation je na nich postavená a nemám pocit, že by to šlo pořídit bez nich.... Když si nevybereš u Omegy, tak co třeba Rado? Jednoduchý design má řada Ceramica a pokud by to opravdu zase nesmělo vypadat skoro jako náramek, tak třeba něco z Anatom či Coupole.
lib Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Nedávno jsem manželce koupiů v podstatě "pánské" Longines Evidenza. Na holčičí ruce mi připadají super. Zítra postnu fotky. Co ta sbírka? Zúčastněnění třeba po stovce? Nevyšperkujeme si naši "dámu fóra"?
lokol Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Ano, řada Seamaster je asi trochu unisexová, i když rozdíl ve velikosti tam je dost znát a nevypadá to, jako by dáma doma kradla hodinky drahé polovičce ;-) Co se týče šutrů, tak řada Constellation je na nich postavená a nemám pocit, že by to šlo pořídit bez nich.... Když si nevybereš u Omegy, tak co třeba Rado? Jednoduchý design má řada Ceramica a pokud by to opravdu zase nesmělo vypadat skoro jako náramek, tak třeba něco z Anatom či Coupole. Seamaster: nejde ani tak o velikost, jako spíš o unisexový vzhled jako takový. Sice jsem psala jednoduché, elegantní hodinky, ale ráda bych tam měla alespoň náznak ženského prvku, jestli se to tak dá říct. To je škoda, že bez šutrů to nejde. Ten tvar se mi líbí a ke zn. Omega mám citovou vazbu, řekněme :-) Rado: dívala jsem se na rado.com na řady Ceramica, Anatom a Coupole a bohužel, tenhle styl se mi vůbec nelíbí. Ani jedny bych si nevybrala. Brát, prosím, trošku s rezervou, věřím tomu, že v reálu vypadají trošku jinak (lépe).
lokol Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Nedávno jsem manželce koupiů v podstatě "pánské" Longines Evidenza. Na holčičí ruce mi připadají super. Zítra postnu fotky. Co ta sbírka? Zúčastněnění třeba po stovce? Nevyšperkujeme si naši "dámu fóra"? Longines se mi moc líbí, tedy opět: jak které. Některé kousky mají moc přeplácané, ale jsem zatížená na jejich tvar. K obecným parametrům jsem zapomněla dodat, že mi ani tak nezáleží na tom, zda pásek bude kůže či kov... "Dáma fóra" si nad označením málem poprskala smíchy klávesnici a to jí myslím stačí
lokol Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Tyhle jsou super, až na tu cenu :-) http://www.redfingerprint.com/watches_deta...icaine/W26019L1 A což tyhle: http://www.redfingerprint.com/watches_deta...dies/1592.30.00
Návštěvník Snow Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 A co kdyby byla dáma " Dáma fóra " trochu akční .
lokol Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 (upraveno) A co kdyby byla dáma " Dáma fóra " trochu akční . Upraveno 13. června 2008 uživatelem lokol
lokol Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Tak co takhle ? Ty jsou moc hezké, ale bílý pásek mi k tmavému kostýmku asi moc nepůjde. Navíc se jako blondýna snažím vyhýbat bledě modré barvě (je to bledě modrá?) a potažmo.. ten barevný ciferník není moc univerzální k oblečení.. Kdybych si kupovala nějaké na běžné nošení (ne do práce), třeba k džínám (Cartier, lol :-), tak by se mi moc líbily..
bobika Odesláno 14. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Tak co takhle ? Moooc hezke. Hele, kdes je schovaval ? Asi se priste prevleknu za zenu, kdyz budu zadat o radu Timto taky vitam lokol mezi nami. bob
lokol Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Moooc hezke. Hele, kdes je schovaval ? Asi se priste prevleknu za zenu, kdyz budu zadat o radu Timto taky vitam lokol mezi nami. bob Jsou vážně moc hezké.. Děkuji za přivítání
Snow Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Ty jsou moc hezké, ale bílý pásek mi k tmavému kostýmku asi moc nepůjde. Navíc se jako blondýna snažím vyhýbat bledě modré barvě (je to bledě modrá?) a potažmo.. ten barevný ciferník není moc univerzální k oblečení.. Kdybych si kupovala nějaké na běžné nošení (ne do práce), třeba k džínám (Cartier, lol :-), tak by se mi moc líbily.. Když se odpíchnu od tmavého kostýmu a blonďatých vlasů nezbývá mi nic jiného než opět nabídnout stejnou značku jako bobikovi tedy Chanel J12, na cigiho poznámku o hodinkách, které svým názvem evokují pouze parfém mám silný argument hodinky Chanel J12 s kalibrem Audemars Piquet . Chanel J12 pro lokol Ještě malý dovětek, tyto hodinky s funkcí GMT jsem použil jen jako příklad, existují samozřejmě i jednodušší verze bez přídavných komplikací . a teď pro kritiky Chanel Chanel J12 se strojkem Audemars Piguet, tedy žádná ořezávátka
railmaster Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 A čo tak tieto? V poslednom čase boli spomínané viackrát.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se