Andreas.ks Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 Safiho propagace hublotu již stihla dorazit i do číny, soudruzi vyprodukovali svojí napodobeninu - dnes jsem jí objevil na ebayi... Dva kousky pod různými jmény patrně z jednoho výrobího pásu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 To je nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 To je nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 11. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 Kdo na nich vyzkouší "hublotovský" test - rýpání klíčem a třískání o stůl? (Možná mu v ruce zůstane víc, než pouze utržený kousek gumy...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 Kdo na nich vyzkouší "hublotovský" test - rýpání klíčem a třískání o stůl? (Možná mu v ruce zůstane víc, než pouze utržený kousek gumy...) Já tam čtu "Germany". To je ta nenápadná provincie na západ od S'čchuanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 Já tam čtu "Germany". To je ta nenápadná provincie na západ od S'čchuanu? Nenene, to je ta severovychodne Ono - znacka nemecka, vyroba cinska, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spejbl Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2008 To sem videl i pod značkou Bentime v hodinařstvi v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 Safiho propagace hublotu již stihla dorazit i do číny, soudruzi vyprodukovali svojí napodobeninu - dnes jsem jí objevil na ebayi... Dva kousky pod různými jmény patrně z jednoho výrobího pásu... cinanom sa podla mna lubi vsetko co sa len da a vyrabaju si to doma....asi viacej doveruju pri hodinkach vlastnej vyrobe ako svajciarom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Safiho propagace hublotu již stihla dorazit i do číny, soudruzi vyprodukovali svojí napodobeninu - dnes jsem jí objevil na ebayi... Dva kousky pod různými jmény patrně z jednoho výrobího pásu... Ty jsou slabé... Já je mám i s nápisy Hublot na ciferníku a s korunkou a vteřinovkou s logem. Koupeno v Turecku jako sbírkový exponát. Foto dodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 29. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Než budou dubrarovy fotky, můžete se kochat na tomhle: LINK (POZOR: Pouze pro silné povahy, nejlépe prohlížet s prázdným žaludkem nebo s kýblem na klíně... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Než budou dubrarovy fotky, můžete se kochat na tomhle: LINK (POZOR: Pouze pro silné povahy, nejlépe prohlížet s prázdným žaludkem nebo s kýblem na klíně... ) Tak to je masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Tak to je masakr Netradiční materiál pouzdra, na pravou ruku zeleně, na levou červeně svítící. Pak stačí roztáhnout ruce a hrát si na éro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Netradiční materiál pouzdra, na pravou ruku zeleně, na levou červeně svítící. Pak stačí roztáhnout ruce a hrát si na éro. Takhle, jeste mozna plus oranzovou by to mohli fasovat dopravaci a mohli by vecer hodinkama ridit dopravu misto semaforu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Než budou dubrarovy fotky, můžete se kochat na tomhle: LINK To spis vypada na inspiraci u AP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se