jamikadze Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Vcera mi volal kamos, ze mi moze dost lacno cez ebay pozhanat tieto Seika velantura. Co vy na to? Ma niekto snymi skusenosti? maju safir tak to je moje plus. Mam na vyber s tychto modelov. Ma niekto skusenosti stymi modelmy? SEIKO VELATURA ALARM CHRONO SNAA92P1 to su zo zlatym SEIKO VELATURA ALARM CHRONO SNAA93P1 s ciernym alebo SEIKO FLIGHTMASTER ALARM CHRONOGRAPH 100M SNAB67P1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 Kdyz uz quartz, tak s pridanou hodnotou. Velatura Kinetic Direct Drive - SRH003 nebo SRH005
jamikadze Odesláno 12. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2008 skodaa ked ten pan co ich ponuka na ebay ma iba urcite modely a mas este tento. len ktory ma vziat? a su za vybornu cenu tak preco nekupi no nie. a este tieto SEIKO SPORTURA BAR HONDA F1 TEAM ALARM CHRONO SNA749P2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Odesláno 12. června 2008 nech to uležet.. ony budou pořád a raději vyber něco co se ti fakt líbí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se