Andreas.ks Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 (upraveno) Pánové, mohl by někdo, kdo má podobné problémy, poradit, kde lze shánět řemínky kratších rozměrů - kromě Ondřejovy/Simonovy dílny? Zjišťuji totiž, že na mých necelých 17 cm je standardní délka prostě moc dlouhá - to ani nemluvě o tom, když bych si tam chtěl dát motýlovou sponu, která řemen ještě malinko prodlouží a zvýrazní disproporci mezi jednotlivými částmi řemínku, když jej musím mít v předposlední dírce... Normální řemeny mám od Simona, chtěl jsem však na léto něco vodě-odolného, pořídil jsem od kubsona waterproof Di-Modell Carbonio Sport, ale s tou délkou je to tristní.... Teď nevím, jestli vůbec má cenu shánět něco podobného v menší délce - jestli to vůbec někdo vyrábí... Kdo řešíte podobné problémy - poraďte! Děkuji... edit: typo PS: Kdyby někdo měl konkrétní tipy, zajímá mě především šíčka 20mm, potažmo 26mm Upraveno 13. června 2008 uživatelem Andreas.ks
Well Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Zrovna Di-modell jsou delší než bývá zvykem. Třeba takový Hirsch prodává řemínky kratší. Jestli se nepletu, tak Di-modell lze ne chronoshopu objednat i v kratším provedení.
Andreas.ks Odesláno 13. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2008 No nevím, na chronoshopu jsem žádnou kratší variantu neviděl... Kubsone? Zkusím se tedy podívat po Hirschovi... Nebo ještě někam jinam?
old black Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 Andreas.ks napsal: Pánové, mohl by někdo, kdo má podobné problémy, poradit, kde lze shánět řemínky kratších rozměrů - kromě Ondřejovy/Simonovy dílny? Zjišťuji totiž, že na mých necelých 17 cm je standardní délka prostě moc dlouhá - to ani nemluvě o tom, když bych si tam chtěl dát motýlovou sponu, která řemen ještě malinko prodlouží a zvýrazní disproporci mezi jednotlivými částmi řemínku, když jej musím mít v předposlední dírce... Normální řemeny mám od Simona, chtěl jsem však na léto něco vodě-odolného, pořídil jsem od kubsona waterproof Di-Modell Carbonio Sport, ale s tou délkou je to tristní.... Teď nevím, jestli vůbec má cenu shánět něco podobného v menší délce - jestli to vůbec někdo vyrábí... Kdo řešíte podobné problémy - poraďte! Děkuji... edit: typo PS: Kdyby někdo měl konkrétní tipy, zajímá mě především šíčka 20mm, potažmo 26mm Třeba tady.
Dlabka Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Odesláno 13. června 2008 old black napsal: Třeba tady. Tento e-obchod mohu jen doporučit. Opravdu rychlé zaslání a super ceny!
Andreas.ks Odesláno 16. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Díky za tipy, nejdřív jsem se velice zaradoval, nicnémě po pozorném přečtení nastalo zklamání... DiModell, který práve prodávám a který je na mně dlouhý, má 120 + 80 mm. řemínky "eXtra Small" na uvedené adrese měří "extra krátkých" 75 + 117mm... Vyplatí se to výbec zkoušet kupovat???
spiderer Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Andreas.ks napsal: ..řemínky "eXtra Small" na uvedené adrese měří "extra krátkých" 75 + 117mm... Vyplatí se to výbec zkoušet kupovat??? Pokud je to takhle tak myslim, ze si nijak nepomuzes, mozna ze nebudes muset pridelavat 2 dirky ale jenom jednu a druhy konec remene ti bude koncit nad cifernikem
Andreas.ks Odesláno 16. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Citovat Pokud je to takhle tak myslim, ze si nijak nepomuzes, mozna ze nebudes muset pridelavat 2 dirky ale jenom jednu a druhy konec remene ti bude koncit nad cifernikem wink.gif :-D Přesně toho jsem se bál... Nevíš, jestli simon umí i voděodolné řemeny??
simon Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 (upraveno) Andreas.ks napsal: :-D Přesně toho jsem se bál... Nevíš, jestli simon umí i voděodolné řemeny?? Voděodolný řemen se dá vyrobit..je to na správném vyběru materiálu a povrchové upravě Jako guma nevydrží, ale troufnu si tvrdit, že snese opravdu dost.. testuji Upraveno 17. června 2008 uživatelem simon
Andreas.ks Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 simon napsal: Voděodolný řemen se dá vyrobit..je to na správném vyběru materiálu a povrchové upravě Jako guma nevydrží, ale troufnu si tvrdit, že snese opravdu dost.. testuji Tak to jo, tak až bude po testech, hlásím objednávku... Nebo kdybys potřeboval nestranného testovače...
skalis Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 simon napsal: Voděodolný řemen se dá vyrobit..je to na správném vyběru materiálu a povrchové upravě Jako guma nevydrží, ale troufnu si tvrdit, že snese opravdu dost.. testuji Predem se omlouvam za mirny OT... Chtel bych se zeptat, jake kuze jsou pro vodeodolne remeny vhodne a v cem spociva ta povrchova uprava? Tedy pokud je to mozne shrnout v par vetach. Rad bych si rozsiril obzory a tohle me uz nejakou dobu zajima. Diky
simon Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 skalis napsal: Predem se omlouvam za mirny OT... Chtel bych se zeptat, jake kuze jsou pro vodeodolne remeny vhodne a v cem spociva ta povrchova uprava? Tedy pokud je to mozne shrnout v par vetach. Rad bych si rozsiril obzory a tohle me uz nejakou dobu zajima. Diky Povrchová uprava kůží je umění v pár větách....jedná se o impregnaci již za výroby usně..postupně se kůže uzavírá a leští, pak následuje laková úprava. Obecně kůže vydrží strašně moc...ale na jachtařský hoďky bych dal gumu
Jeňa Odesláno 22. června 2008 Nahlásit Odesláno 22. června 2008 (upraveno) Já mám stejný problém a mám řemínek v délce 110/70 mm. Byl to problém sehnat tento rozměr, ale našel jsem je v obchodě, výrobce je condor, ale i hirsch dělá malinko kratší řemínky. Upraveno 22. června 2008 uživatelem Jeňa
skalis Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 simon napsal: Povrchová uprava kůží je umění v pár větách....jedná se o impregnaci již za výroby usně..postupně se kůže uzavírá a leští, pak následuje laková úprava. Obecně kůže vydrží strašně moc...ale na jachtařský hoďky bych dal gumu Diky za strucny nastin. To, ze je kuze odolny material me az tak neprekvapuje, kazdy s tim mame asi osobni zkusenosti (myslim, co vydrzi ta nase . Jeste bych se zeptal, jestli je rozumne mit kozeny (vodeodolny) remen na hodinkach, se kterymi chodim plavat? Mam na mysli bazen, tedy zadna agresivni slana voda. A jakou v takovem pripade muzu ocekavat zivotnost u tohoto remenu (rekneme pri frekvenci navstevy bazenu 1 za dva tydny)? Diky Simone
simon Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 skalis napsal: Diky za strucny nastin. To, ze je kuze odolny material me az tak neprekvapuje, kazdy s tim mame asi osobni zkusenosti (myslim, co vydrzi ta nase . Jeste bych se zeptal, jestli je rozumne mit kozeny (vodeodolny) remen na hodinkach, se kterymi chodim plavat? Mam na mysli bazen, tedy zadna agresivni slana voda. A jakou v takovem pripade muzu ocekavat zivotnost u tohoto remenu (rekneme pri frekvenci navstevy bazenu 1 za dva tydny)? Diky Simone No můj názor je...vodě odolný řemen je na běžné nošení ..mytí rukou..občas sprcha, koupel..ale ne na bazénové ani mořské radovánky tam by měl být ocel tah, nebo gumový řemen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se