sy242 Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Dnes byly nad východní Prahou k vidění balóny na fotkách. Byly meteorologické, nebo jaké? Vypadá to, že mají na sobě nějaký červený nápis.
Cyber Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 (upraveno) Dnes byly nad východní Prahou k vidění balóny na fotkách. Byly meteorologické, nebo jaké? Vypadá to, že mají na sobě nějaký červený nápis. Meterologcké balony jsou malé, s jednorázově využitelnou sondou. Vystoupají do určité výše, a tam se vlivem nižšího okolního tlaku zničí (praskno). Při dopadu se sonda většinou rozbije. Vypouštějí se na pár místech v republice denně 2x nebo 4x. Na fotce to podle mě je nějaký normální velký balon. Upraveno 14. června 2008 uživatelem Cyber
sy242 Odesláno 14. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2008 No, pořád si myslím že horkovzdušný balon poznám, ten nemá kulovitý tvar, a koš nemá tak daleko od...balónu. Asi to z toho výřezu není patrné, ale nebyly moc velké.
utrejch Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 No, pořád si myslím že horkovzdušný balon poznám, ten nemá kulovitý tvar, a koš nemá tak daleko od...balónu. Asi to z toho výřezu není patrné, ale nebyly moc velké. MIMOZEMSTANI!
mechano Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Aby to tak byl fotobalón...........
Návštěvník RaGe Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Pouštějí je u Karlova mostu, vozí tůristy Tady je odkaz
sy242 Odesláno 15. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Pouštějí je u Karlova mostu, vozí tůristy Tady je odkaz O něm vím, a tvar odpovídá, ale ten je upoutaný, aspoň si neumím představit že se někdo pustí v héliáku na volno:-) Jeden končil včera někde u Běchovic, druhý Dubeč.
sy242 Odesláno 15. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Aby to tak byl fotobalón........... Aha, netušil jsem se že se snímkuje i z balonu, vím o kamerách na modelech letadel, ale...
long Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Chlapi, je to divné. Dnes jsem viděl na Letné daší dva žluté horkovzdušné balony,ale bohužel jsem neviděl směr kterým letěli. Dokonce jsem viděl i nápis na balonech ,ale to víte ,bylo to již ráno. hahahahahahaha
Návštěvník RaGe Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Tak že by to bylo todlenc?
sy242 Odesláno 16. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2008 Tak že by to bylo todlenc? Jó, to bude ono! Díky za objasnění, RaGe. Takže to nebylo UFO:-)
VS Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Jó, to bude ono! Díky za objasnění, RaGe. Takže to nebylo UFO:-) Noo, napřed to bylo UFO, dokud to někdo neidentifikoval. Pak to přestalo být UFO
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se