Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes byly nad východní Prahou k vidění balóny na fotkách. Byly meteorologické, nebo jaké? Vypadá to, že mají na sobě nějaký červený nápis.

balon01pe0.jpg balon02jk1.th.jpg

Odesláno (upraveno)
Dnes byly nad východní Prahou k vidění balóny na fotkách. Byly meteorologické, nebo jaké? Vypadá to, že mají na sobě nějaký červený nápis.

balon01pe0.jpg balon02jk1.th.jpg

Meterologcké balony jsou malé, s jednorázově využitelnou sondou. Vystoupají do určité výše, a tam se vlivem nižšího okolního tlaku zničí (praskno). Při dopadu se sonda většinou rozbije. Vypouštějí se na pár místech v republice denně 2x nebo 4x. Na fotce to podle mě je nějaký normální velký balon.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

No, pořád si myslím že horkovzdušný balon poznám, ten nemá kulovitý tvar, a koš nemá tak daleko od...balónu. Asi to z toho výřezu není patrné, ale nebyly moc velké.

balon03gd2.th.jpg

Odesláno
No, pořád si myslím že horkovzdušný balon poznám, ten nemá kulovitý tvar, a koš nemá tak daleko od...balónu. Asi to z toho výřezu není patrné, ale nebyly moc velké.

balon03gd2.th.jpg

MIMOZEMSTANI!

Odesláno
Pouštějí je u Karlova mostu, vozí tůristy :thumbsup_anim: Tady je odkaz

O něm vím, a tvar odpovídá, ale ten je upoutaný, aspoň si neumím představit že se někdo pustí v héliáku na volno:-) Jeden končil včera někde u Běchovic, druhý Dubeč.

Odesláno

Chlapi, je to divné. Dnes jsem viděl na Letné daší dva žluté horkovzdušné balony,ale bohužel jsem neviděl směr kterým letěli.

Dokonce jsem viděl i nápis na balonech ,ale to víte :suicide_anim: ,bylo to již ráno. hahahahahahaha

Odesláno
Jó, to bude ono! Díky za objasnění, RaGe. Takže to nebylo UFO:-)

Noo, napřed to bylo UFO, dokud to někdo neidentifikoval. Pak to přestalo být UFO :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...