robo Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2008 Všetkých zdravím! Nevie mi niekto z Vás povedať, prečo na stránke "omega.ch" je uvedená rezerva chodu na Planet Ocean big size 48 hodín a na stránkach rôznych predajcov je uvedená rezerva chodu iba 44 hodín? Kde sa stratili 4 hodiny, alebo nemajú rezervu chodu takú ako udáva výrobca? Poučte neznalého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laki Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2008 (upraveno) Na tejto stránke, dole, máš recenziu: http://www.amazon.com/Omega-Seamaster-Plan...1/dp/B000S6MZI6 Citujem časť recenzie: I've performed testing of the power reserve, it continues to function about 43 hours with a full wind. V prípade, že by si mal problém s porozumením angličtiny, tak ten majiteľ-recenzent rezervu testoval a vyšla mu na 43 hodín. Upraveno 15. června 2008 uživatelem Laki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 Jeste k tomu, proc by mela u PO diky co-axialu vzrust rezerva o 4 hod. Zrejme zustalo u zboźneho prani a narust rezervy se nekonal. Taky jsem se nikde nedocet, ze by PO vydrzely vice jak 44 hod. Zdroj: http://home.xnet.com/~cmaddox/omega/articl...SeMP/review.htm The Planet Ocean has the latest incarnation of their co-axial 2500 movement (the "C" version), which is actually based on the same ETA base ebauche as the SMP, but has the co-axial escapement, an additional four jewels over the 1120 (27 jewels in total) and a free sprung balance added. The COSC rated 2500C beats at a slightly slower and unique 25,200 BPH (7 beats per second), which apparently increases the stability of the movement along with the addition of a larger and heavier balance. An additional benefit of the reduced rate is that the power reserve has been increased by 4 hours to 48 hours. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 (upraveno) Jeste jsem narazil na recenzi, kde se vydrz vysplhala u verze bez chronografu na 51 hod!! Movement: 2500C Co-axial COSC movement, 27 jewels, 25,200 A/Hr. The slightly slower beat rate has given a much higher Power Reserve (I got a phenomenal 51 hours with mine from start to finish) and super-duper accuracy. http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=299 Pokud vse dobre dopadne, brzy ti sam reknu jak to je s rezervou, moje PO jsou na ceste.. Upraveno 26. června 2008 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2008 Takze jsem sve PO podrobil testu rezervy a hodinky se zastavily po 50hod 15min, celou dobu korunkou vzhuru, sekundovka uz na konci nedala stoupani, mozna kdyby byly v horizontalni poloze, sly by jeste dele. Odpovida tedy vyse zminene recenzi a ve verzi bez chrono je tedy 48 vice nez realnych - ovsem pri plne natazenem peru, coz pri beznem noseni asi nikdy nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Takze jsem sve PO podrobil testu rezervy a hodinky se zastavily po 50hod 15min, celou dobu korunkou vzhuru, sekundovka uz na konci nedala stoupani, mozna kdyby byly v horizontalni poloze, sly by jeste dele. Tipuji správně, že se vteřinovka stopek zastavila kolem 58? Tak jsem skončil i já při testu rezervy chodu (nešlo o Omegy). Stroj už nemá dost síly k postrčení minutovky stopek, která se mění skokem. Když jsem stopky vypnul běžely hodinky ještě 35 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 No tak presne to nevim, ale bylo to nejak kolem cele, spis 5 sec za... u Omega kal.2500 se nic skokove nemeni, veskery posun rucek je plynuly. Ale samo uz to nakonci nema silu vytahnout tu sekundovku ke 3 hodine (pri mereni korunku vzuru nejvyssi bod). Sice sekundovka ma neco jako pseudoprotivahu, ale to je asi spise kosmeticka zalezitost. Navic je rucka pekelne dlouha.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 No tak presne to nevim, ale bylo to nejak kolem cele, spis 5 sec za... u Omega kal.2500 se nic skokove nemeni, veskery posun rucek je plynuly. Ale samo uz to nakonci nema silu vytahnout tu sekundovku ke 3 hodine (pri mereni korunku vzuru nejvyssi bod). Sice sekundovka ma neco jako pseudoprotivahu, ale to je asi spise kosmeticka zalezitost. Navic je rucka pekelne dlouha.... Aha, tak zase jedna nepotvrzená teorie. U mě to byla 7750 na zádech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lukestle Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Ahoj chci se zeptat bratr si koupil Omegy Speedmaster Automatic Chronometer ma je uz 4 den a zniceho nic se mu 2 zastavily nosi je cely den na ruce takze by se mely automaticky dobijet muze mi nekdo poradit proc se zastavily?diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Ahoj chci se zeptat bratr si koupil Omegy Speedmaster Automatic Chronometer ma je uz 4 den a zniceho nic se mu 2 zastavily nosi je cely den na ruce takze by se mely automaticky dobijet muze mi nekdo poradit proc se zastavily?diky moc nejspíš došla baterie a nebo se polámalo nějaké čínské kolečko .... je čas navštívit servis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 nejspíš došla baterie a nebo se polámalo nějaké čínské kolečko .... je čas navštívit servis.... No ten v Libuši prý vyhořel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Dobráci............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Ahoj chci se zeptat bratr si koupil Omegy Speedmaster Automatic Chronometer ma je uz 4 den a zniceho nic se mu 2 zastavily nosi je cely den na ruce takze by se mely automaticky dobijet muze mi nekdo poradit proc se zastavily?diky moc Kde je kupoval? Ja jen jestli ma smysl navstivit nejaky autorizovany servisa aby to vsak nebylo kontraproduktivni Pokud si je jist puvodem a ma k nim garancni karty tak to bude asi nejlepsi volba.. pokud je kupoval u nekoho v podchodu pod rukou, tak asi zajit na druhou navstevu, autorizovany servis by se tvaril divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Nerikas kdy se zastavily...pokud se zastavily v noci, kdy je mel odlozene, je mozne, ze brasuleho denni napln neni moc o pohybu a proste se jen zastavily. Pokud se mu zastavily kdyz je mel na ruce, urcite authorised service. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lukestle Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 Ahoj predem diky za rady!1 se zastavily v noci a 1 pres den hodinky kupoval na ******************* co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 Ahoj predem diky za rady!1 se zastavily v noci a 1 pres den hodinky kupoval na ***************** co myslite? hmmm, Bentle za dve stofky, to chcu taky :-) ... 4 dni, to je na natocenu gumicku vcelku vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 (upraveno) hmmm, Bentle za dve stofky, to chcu taky :-) ... 4 dni, to je na natocenu gumicku vcelku vykon Hm ale jsou to Haj Kvolitý Replikás !!! ....i když asi moc né... Upraveno 9. listopadu 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 TomasP: Mozna je zbytecne citovat prispevek vcetne odkazu na prodejce fejku lukestle: To nas tady zkousis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 (upraveno) jsou haj kvolitý..po zastaveni se jeste rozebehnou...na chvilku. Nejsou garancni karty v boxu za priplatek? Upraveno 9. listopadu 2008 uživatelem OldaA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2008 TomasP: Mozna je zbytecne citovat prispevek vcetne odkazu na prodejce fejku sorry, mohlo ma to napadnut :-( ... pozeram, ze moderator to uz precistil, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se