Jay Doll Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 V 21. 8. 2010 v 6:35, 'YPO' napsal: bezva ve dřevě se dělají ? Ne, ale z papíru si je udělat můžeš Viz zde
Chorche Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Zatím modré bondovky, protože vím, že si je jednou koupím...no a pak se uvidí, co dál...
Martz Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 U mě navždy a jedině IWC Portuguese 7 days v černé/nerez.
Milan156 Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 V 20. 8. 2010 v 15:55, 'YPO' napsal: mám to naprosto stejně - naštěstí nevím kolik to stojí, ale pokud do šedesáti našetřím, tak tohle je to co stařík potřebuje, přehlednost, datum jako kráva, rezervu nátahu a velkou vteřinovku = super hodinky velkou rezervu s parkinsonem nepotřebuješ
224477 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 neviem ci sa take robia - panerai 1950 v titanovom puzdre.. asi tie a potom neviem, marnivost nepozna hranic, takze nieco by sa iste naslo..
kilosunky Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Tak moje top su Omega Speedmaster professional, potom Omega seamaster PO a trjku uzatvaraju Chopard Mille Miglia GT XL chronograph...Tu fotku chopardov som si pozical tuto z fora od Flady-ho... (ospravedlnujem sa ze bez dovolenia, ale je daleko najlepsia, co mi ujo goole vyplul... )
yegor Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 pre mna je toto najdokonalejsie...sice to potrva nejaku dekadu kym budu moje ale je to moj sen
quequeek Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 V 20. 8. 2010 v 16:08, 'bandicoot' napsal: U mě je to asi Big Pilot. A snem asi zůstanou protože by mi stejně byly velký... ...nějaké hi-end hodinky, to už mě tak nějak pustilo, bál bych se je nosit. přesně, i kdyby byly finance, řemen by určitě neměl dost děr a skoro 47mm na mou ruku,...je to frustrující Dreamwatch určitě IWC nejspíš něco z řady Portuguese nebo skromněji Mark XVI
noviisek Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Moje vysněné josu tyto, a doufám, že dlouho budou.
jankoxxx Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 V 8. 10. 2010 v 10:30, 'quequeek' napsal: přesně, i kdyby byly finance, řemen by určitě neměl dost děr a skoro 47mm na mou ruku,...je to frustrující Dreamwatch určitě IWC nejspíš něco z řady Portuguese nebo skromněji Mark XVI ja to mam podobne, na Glycine Airman 17 ruku nemam
FiXilVer Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 dream watch mam stale AP RO ( len biely dial ) sedi mi ich velkost, vyska, znacka, maju priehlad.. no jo, len ta cena.. je to somnou dost zleee.. musim sa na ne, do Sheronu, chodit pravidelne pozerat a skusat si ich roger debuis sice nemam rad, ale su to momentalne najdrahsie hodinky, ake som kedy mal na ruke ( 100 000 euro )
xlaque Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 ROFL, prave som umrel V stredu som bol tiež v Sherone a skušal som si presne hentie Royal Oaky, JLC Master Grand Réveil a Reverso Squadra, ale na hladkom a nie artikulovanom kaučuku.Raz, ten (Chrono)svet je maly Inak kto ťa obsluhoval ? Predajca s BfB Flying B, alebo s Roládami GMT ? Mna prvy menovany, je s nim prijemny a až mierne filozoficky pokec.
FiXilVer Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 V 8. 10. 2010 v 21:14, 'xlaque' napsal: ROFL, prave som umrel V stredu som bol tiež v Sherone a skušal som si presne hentie Royal Oaky, JLC Master Grand Réveil a Reverso Squadra, ale na hladkom a nie artikulovanom kaučuku. Raz, ten (Chrono)svet je maly Inak kto ťa obsluhoval ? Predajca s BfB Flying B, alebo s Roládami GMT ? Mna prvy menovany, je s nim prijemny a až mierne filozoficky pokec. iba raz ten s rolex GMT. Ta slecna, ktoru tam maju, tak ta vydrzala len par minut.. potom som jej polozil moc "technicku" otazku a zavolala BfB odvtedy len a len on. Vzdy je s nim prijemny pokec, velmi mily predajca.. posledne som sa tam tak trochu zabudol ( viac ako pol hod som meskal..) slecne som samozrejem povedal, ze som musel nejake dolezite veci vybavit
furo Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 (upraveno) ja by som bol velmi spokojný s týmito dvoma kúskami IWC Aquatimer chrono a AP Royal Oak chronograph Upraveno 10. října 2010 uživatelem furo
Alojz Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Taky nemám úplně jeden vysněný model, ale je pravda, že plno kousků od IWC mě bere...
Chorche Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 (upraveno) V 11. 10. 2010 v 19:29, 'Alojz' napsal: Taky nemám úplně jeden vysněný model, ale je pravda, že plno kousků od IWC mě bere... No, ono není těžký si u IWC vybrat Po Bondovkách bude další meta buď Spitfire nebo Aquatimer. Upraveno 11. října 2010 uživatelem Chorche
Návštěvník pitrs182 Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Tak mé skutečně pouze snové hodinky jsou Panerai Luminor 1950 PAM 00317. Ch jo
Domino Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Superklasika Omega Speedmaster X-33 jsem hodně blízko, brzy uvidíte. zdroj - http://www.expeditio...ange.com/omega/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se