Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jedne z týchto dvoch.. sú v mojich "dreams"..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

tie modre su OK

Odesláno (upraveno)

Uz sa v tom nejaky piatok placam a na 99,99999999% som si povedal ,ze toto...Uz od zivota nic ine nechcem :oneeyed02: .Visel mi jazyk z huby pri pohlade na Langeho,Glashute O,atd ...ale tak urputny pocit ako tuzba vlastnit Panerai....Fuj.:crying_anim:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Po skoro dvou letech na fóru jsem zjistil, že žádné z mých, kdysi dream watchů, nechci a že ty pravé, které bych si chtěl jednou pořídit, jsou Submarinery nebo GMT Mastery s keramickou lunetou. A drží mě to už dost dlouho. Asi vliv fóra, nebo co :D

Ale u bretta mě ty Suby tedy překvapily :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Tak mně se jedny dream watches už splnily, jsou to mé hýčkané TAG Heure Carrera Day/Date, po druhých dream watches roztouženě pokukuji, jsou to TAG Heuer Monaco Steve McQueen. Ale to pokukování a čekání je také příjemné.

Odesláno

to lib & Jay Doll>

dreamwatch je trochu nadsazené, ale řekněme - další v pořadí. Ty quarz Casia za 50 USD v looku diverů mě prostě nadchly. BP FF jsou prostě se svými 45 mm velké. Na datum stejně nevidím, Steinharty jsem zatím zavrhnul , tak jsem se tak nějak logicky dopracoval až sem. A protože nekupuju hodinky, abych je prodával (zatím), tak to musí trochu sedět. Fakt je , že jim lehce konkurují Breitling Superocean Heritage 42 mm v modrém provedení :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...