Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 JJ napsal: Co je to za IWC? Nikde na netu je nemohu najít, pod názvem Ingenieur jsou jen ty klasické s kovovým tahem, plynule přecházejícím v pouzdro. jsou to ty z nové kolekce ... najdeš je i ve videu na úvodní chronomag stránce ...na webu IWC jsou také, tuším nějaký odkaz na úvodní stránce
koblih69 Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Peta-Biker napsal: YPO: Trefil jsi přesně hlavičku na hřebiček... Chtěl jsem se bavit o realitě, o tom, aby si každý z nás, ten sen mohl splnit a ne o tom, že se to tady bude hemžit hodinkama, jejichž ceny si ani netroufám odhadnout... Takže jsi nepodělal vůbec nic, spíše si otevřel zaslepeným oči... to all: Tím nechci nikomu ublížit...Přej, bude Ti přáno... Přesto si troufnu tvrdit při vší úctě, že minimálně v 50% uvedené hodinky budou nesplnitelné... Tím nemyslím značky, jako Omega, Tag , případně ještě IWC... No jo, ale není pojem "Dream watches" právě o tom spíš nesplnitelném snu než o té dosažitelné realitě? Pro mě třeba ne, já se snažím pohybovat v těch intencích které si můžu dovolit. Respektive v těch které si můžu a chci dovolit. Možná že ten název to té realitě trochu odcizil a v komentářích je to znát - ... tyhle si asi nikdy nekoupím ... na tyhle mít nikdy nebudu....
spiderer Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 YPO napsal: sry ,že jsem to tu asi podělal,ale jsem dnes nějak moc realistický ..... pokračujte beze mne O tom to myslim neni, pokud tady bude pouze probihat neustale poplacavani po zadech jak Big Piloty a Big Pateky a ja nevim co vsechno je uplne vyborny tak tu bude nuda jako prase.. Kazdej na to ma jinej pohled a to je to co me zajima a bavi.. jinak uz bych sem asi ani nechodil
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 YPO napsal: jsou to ty z nové kolekce ... najdeš je i ve videu na úvodní chronomag stránce ...na webu IWC jsou také, tuším nějaký odkaz na úvodní stránce https://www.iwc.com/messepopup_2008/vintage...on/index-en.asp
skalis Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Peta-Biker napsal: YPO: Trefil jsi to naprosto přesně... Chtěl jsem se bavit o realitě, o tom, aby si každý z nás, ten sen mohl splnit a ne o tom, že se to tady bude hemžit hodinkama, jejichž ceny si ani netroufám odhadnout... Takže jsi nepodělal vůbec nic, spíše si otevřel zaslepeným oči... to all: Tím nechci nikomu ublížit...Přej, bude Ti přáno... Přesto si troufnu tvrdit při vší úctě, že minimálně v 50% uvedené hodinky budou nesplnitelné... Tím nemyslím značky, jako Omega, Tag , případně ještě IWC... Mam stejny nazor. Nechci se ostatnich dotknout, ale naprosto nerealny sen pro me snem nemuze byt. I mne se libi nektere IWC, A. Lange & Sohne nebo Pateky, ale na tyhle hodinky proste nemam (a ted nemyslim financne, i kdyz na ne opravdu nemam:). I kdyby mi ted spadl do klina milion, tak si ty IWC nekoupim. Treba casem nekdy v budoucnu (kdo vi), ale zatim o nich ani nesnim. Na ty bych musel jeste opravdu "par" let zrat. Momentalne to nejsou hodinky pro me, i kdyz jsou nadherne.
Peta-Biker Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 (upraveno) koblih69: Asi ano, asi je chyba už v mém prvním příspěvku... " Dream Watches" je matoucí a každý si za tím představí něco jiného , někdo hodinky, které má jako vysněné, ale přesto si je koupí nebo si je může dovolit a někdo si " Dream Watches" představuje hodinky, které by si prostě jen přál, ví že je nikdy nebude mít, ale prostě má je vysněné... Ale krásně se tady ukáže, kdo je SNÍLEK A KDO REALISTA A TO SE MI HODNĚ LÍBÍ Tudíž aby zde nedocházalo zbytečně k mýlkám a zbytečným napadávání -LOCK??? Upraveno 17. června 2008 uživatelem Peta-Biker
Andreas.ks Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Tak to asi opravdu chtělo vyspecifikovat co je tím dreamem myšleno... Já osobně jsem to pochopil tak, že se jedná o hodinky, které vždycky zůstanou jen dreamem... Ty ostatní jsou třeba ve stavu plánování nebo toužení... Po vysněných člověk ani netouží - he dreams only... Pro mě by "reálným snem" byly asi nomosy - na ty bych za pár let pomalinku našetřit mohl...
koblih69 Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Peta-Biker napsal: koblih69: Asi ano, asi je chyba už v mém prvním příspěvku... " Dream Watches" je matoucí a každý si za tím představí něco jiného , někdo hodinky, které má jako vysněné, ale přesto si je koupí nebo si je může dovolit a někdo si " Dream Watches" představuje hodinky, které by si prostě jen přál, ví že je nikdy nebude mít, ale prostě má je vysněné... Tudíž aby zde nedocházalo zbytečně k mýlkám a zbytečným napadávání -LOCK??? Máš pocit, že tu dochází k napadání? Já myslím, že jsou prostě tu jen 2 pohledy - jeden méně a druhý více realistický a nikdo do nikoho nereje, ne? Pro oba pohledy je tu místo.
Kalifx Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Peta-Biker napsal: YPO: Trefil jsi to naprosto přesně... Chtěl jsem se bavit o realitě, o tom, aby si každý z nás, ten sen mohl splnit a ne o tom, že se to tady bude hemžit hodinkama, jejichž ceny si ani netroufám odhadnout... Takže jsi nepodělal vůbec nic, spíše si otevřel zaslepeným oči... Ostatně to, jak jsi to shrnul s prodejem je naprosto trefné... Myslím, si, že zrovna díky Tobě si spousta lidí koupilo krásné, nebál bych se říct , dream watches... A co si budem nalhávat, opravdu velmi málo se objevují v inzerátech hodinky za více než 30 000kč... to all: Tím nechci nikomu ublížit...Přej, bude Ti přáno... Přesto si troufnu tvrdit při vší úctě, že minimálně v 50% uvedené hodinky budou nesplnitelné... Tím nemyslím značky, jako Omega, Tag , případně ještě IWC... Ale to je přece jedno. Proč by měly moje vysněné hodinky být nutně snem splnitelným? Jaký by to pak byl sen? Tomu, jak si to představuješ ty, se říká spíš předsevzetí. A to se dává na Novej rok... Nebo je to něco jako "pojďme si ukázat hodinky, které si jednou koupíme"?. Zaručeně? A basta? Nevím, ale já to taky nějak nechápu. Můžu ukázat na desítky (nejspíš) hodinek do 150 tisíc, který bych si po nějakém čase spoření nejspíš mohl dovolit. Ale já k smrti nerad spořím. Proto kupuju hodinky do 20 000. Takže tedy založme vlákno "Moje nákupní plány, splnitelná a veskrze realistická předsevzetí v tomto tržním segmentu aneb jak jsem přestal snít... A dvojka by se mohla jmenovat: "Jak jsem zabil Malého prince"
Gorg Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 YPO napsal: možná mám svérázné názory, ale musím to tu občas číst: 1.hodinky mě stále baví i když to tak mnohdy nevypadá 2. je to moje neplacená práce na vysvětlenou: "průměrný chronomaniak" - jsem tu už téměř dva roky a sleduji nákupy a prodeje = troufnu si tvrdit,že průměrná cena hodinek v prodejním vlákně se pohybuje kolem 30t a to jsem hodně přehnal - nejsem sice ekonom ani matematik, ale troufnu si tvrdit,že dream hodinky za 250 až 300t, které se tu předvádí si koupí každý 1000 člen Chronomagu x bavíme se tu tedy o nesplnitelných snech nebo o realitě. Jo bezva, jsem rád, že nás to baví...jen tak dál...nelámej hned hůl. Jen tohle vlákno je dream watch (snové hodinky) Čili sem podle mě patří to, co je snem členů.... tzn. i sny nereálné jsou sny. Co se průměru týče : Jeden snědl dvě kuřata a druhý žádné. V průměru nikdo nehladoví, oba jsou najezení a to stejně....asi víš, kam mířím... ..ono to průměrování je prostě o ničem. Průměrní investoři nevydělávají, nebo prodělávají...co zbývá? Nebýt průměrný, jinak to prostě nevidím. Někdo by 300t nedal ani za auto, ale hodinky si třeba koupí...v padesáti "dosmrťáky" ...ale nedělám si iluze, že jich je "mnoho"...ja osobně NIKDY :-) Ale je to o prioritách, jak tady někdo napsal... Ať je to jak chce, snít musíme, jinak umřeme! Tak do toho YPO, rozhodně pokračuj
skik Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 (upraveno) Peta-Biker napsal: YPO: Trefil jsi to naprosto přesně... Chtěl jsem se bavit o realitě, o tom, aby si každý z nás, ten sen mohl splnit a ne o tom, že se to tady bude hemžit hodinkama, jejichž ceny si ani netroufám odhadnout... Takže jsi nepodělal vůbec nic, spíše si otevřel zaslepeným oči... to all: Tím nechci nikomu ublížit...Přej, bude Ti přáno... Přesto si troufnu tvrdit při vší úctě, že minimálně v 50% uvedené hodinky budou nesplnitelné... Tím nemyslím značky, jako Omega, Tag , případně ještě IWC... Asi budeme mít na toto téma každý trochu jiný názor, ale naopak - proti citaci - bych řekl, že vlákno s názvem dream watches není o hodinkách, na které všichni jednoho dne dosáhneme... - je to "snu" a sny jsou nejhezčí právě tehdy, kdy je to jen sen - a ne realita. Osobně pokud bych měl své "dream watches", tak bych nevěděl, co s nimi a navíc bych začal snít o dalších, protože nějaké ty sny potřebuji - reality je všude kolem dost Takže promiň, je to tvoje vlákno, ale asi dost z nás ho pochopila trochu jinak, než vyplývá tady z toho "upřesnění". Pro mě by se vlastnictvím Dream watch nic nezměnilo, změnil by se jen předmět dalšího "snění". no, už raději jdu edit/ tak zatím, co jsem to smolil, objevilo se tu hned několik podobných příspěvků Upraveno 17. června 2008 uživatelem skik
skalis Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Peta-Biker napsal: koblih69: Asi ano, asi je chyba už v mém prvním příspěvku... " Dream Watches" je matoucí a každý si za tím představí něco jiného , někdo hodinky, které má jako vysněné, ale přesto si je koupí nebo si je může dovolit a někdo si " Dream Watches" představuje hodinky, které by si prostě jen přál, ví že je nikdy nebude mít, ale prostě má je vysněné... Tudíž aby zde nedocházalo zbytečně k mýlkám a zbytečným napadávání -LOCK??? LOCK je zbytecny, aspon tu probehne zajimava vymena nazoru. Nemusi se preci vsichni shodnout. to Koblih69: Pro me jsou snove hodinky takove, ktere me motivuji ke snaze je ziskat. To znamena vydelat a nasetrit potrebne penize, zjistit si o tech hodinkach mezitim dostupne info a tak. Hodinky, o kterych jsem presvedcen, ze je nikdy mit nebudu (byt to treba nemusi byt pravda), me k nicemu nemotivuji. Nedavaji mi moznost se tomu snu blizit... Ale nikomu tenhle svuj pohled nevnucuju.
Peta-Biker Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 koblih69: Neřekl jsem, že zde došlo k napadání, chtěl jsem tomu případně pouze předejít... Takové preventivní opatření
utrejch Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Peta-Biker napsal: YPO: Trefil jsi to naprosto přesně... Chtěl jsem se bavit o realitě, o tom, aby si každý z nás, ten sen mohl splnit a ne o tom, že se to tady bude hemžit hodinkama, jejichž ceny si ani netroufám odhadnout... Takže jsi nepodělal vůbec nic, spíše si otevřel zaslepeným oči... Ostatně to, jak jsi to shrnul s prodejem je naprosto trefné... Myslím, si, že zrovna díky Tobě si spousta lidí koupilo krásné, nebál bych se říct , dream watches... A co si budem nalhávat, opravdu velmi málo se objevují v inzerátech hodinky za více než 30 000kč... to all: Tím nechci nikomu ublížit...Přej, bude Ti přáno... Přesto si troufnu tvrdit při vší úctě, že minimálně v 50% uvedené hodinky budou nesplnitelné... Tím nemyslím značky, jako Omega, Tag , případně ještě IWC... Jen pro zajimavost: Mnou vybrane JLC stoji neco kolem peti tisic ojro, coz je jen o tricet vic nez Prim Pavouk Jinak mi se libi koukat na hodinky a ne cist plane moralizovani. Ale aspon se neco deje.
koblih69 Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Peta-Biker napsal: koblih69: Neřekl jsem, že zde došlo k napadání, chtěl jsem tomu případně pouze předejít... Takové preventivní opatření Náhodou to tu náramně ožilo
spiderer Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Ja bych nic nezamykal, diskuze je v poradku, neprijde mi, ze by tu dochazelo k nejakym "vytrznostem" Proste kazdy to chape po svem..coz nemusi byt nutne spatne Ja mam rad sny, ktere se muzou splnit (a nemusi tomu nutne byt za pul zivota), protoze behem te doby /nebo pote co se jeden sen splni, zacne snit zase o necem jinem To je normalni kolobeh, aspon u me, s tim, ze ten sen, ta touha se meni do te doby, dokud si clovek ujasnuje co vlastne chce a nejakou realnou podobu daneho snu ziska teprve v momente kdy nasbira urcite zkusenosti
Peta-Biker Odesláno 17. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2008 koblih69: Zrovna jsem to chtěl napsat, že to tady pěkně ožilo, pěkně to tak necháme, ať si každý " sní ten svůj sen"
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 utrejch napsal: Jinak mi se libi koukat na hodinky a ne cist plane moralizovani. Ale aspon se neco deje. rozhodně nechci nikoho moralizovat,protože mi to nepřísluší - chtěl jsem pouze zůstat na zemi kde je ta vysněná meta? - když si vzpomenu na sebe a první příchod na chronomag tak můj dotaz byl na nějaké pofidérní quartzky = dostal jsem přes "držku" na 7mi stranách (bohužel se to ztratilo se starým forem) další meta byla mechanický strojek další meta bylo safírové sklo další meta byla světo-znějící značka další meta byl chronometr a mohl bych pokračovat ....... .... chtěl jsem opravdu zůstat jenom na zemi a zbytečně jsem to tu zahnojil ..... takže se ještě jednou omlouvám
Gorg Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 YPO napsal: rozhodně nechci nikoho moralizovat,protože mi to nepřísluší - chtěl jsem pouze zůstat na zemi kde je ta vysněná meta? - když si vzpomenu na sebe a první příchod na chronomag tak můj dotaz byl na nějaké pofidérní quartzky = dostal jsem přes "držku" na 7mi stranách (bohužel se to ztratilo se starým forem) další meta byla mechanický strojek další meta bylo safírové sklo další meta byla světo-znějící značka další meta byl chronometr a mohl bych pokračovat ....... .... chtěl jsem opravdu zůstat jenom na zemi a zbytečně jsem to tu zahnojil ..... takže se ještě jednou omlouvám Teším se na další fotky mechanickejch potvor od uživatele ještě z první verze Matrixu "YPA"
gerhard Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Vlakno znie Hodinky SNOV tak odpustte ze som uviedol tie o ktorych snivam a a ni si ich mozno nekupim. Nelogicky som sa zapojil do vlakna a uviedol hodinky roznych cenovych urovni ktore mozno mat nebudem . Nie ze by boli nedosiahnutelne,ale nieco predsa len moze ostat snom.... Nejaky smutny pocit ma clovek ,ked uz rozmyslame ci sme dost hodni toho aby si nas prispevok po nas nieco precital. Naozaj priatelska prijemna atmosfera...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se