spaja Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Ahoj, co si myslíte o internetových stránkách antik-hovorka.cz a antik-hodinky.cz? Koukám po původních Primkách ale nepoznám co je zachovalý originál a co je částečně doplněné novými díly z druhovýroby. Myslím že na těchto dvou stránkách se dá prodejcům důvěřovat na rozdíl od aukra a bazoše ale radši se ptám zkušených. Znáte případně další důvěryhodné weby? Děkuji předem.
AndyAaron Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Jake konkretni primky shanis? Oba vyse zminovane weby jsou jen mista, kde se schazi ruzni prodejci. Dival bych se primarne na prodejni sekci tady. Mrkni co nabizi treba Jeronimo...
spaja Odesláno 5. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Díky za tip, koukám po původních orlíkách, spartaky, igeny, traktory, letecké automaty a dál co mi padne do oka... začínám se o hodinky prim zajímat, zatím mám prim elegant.
Návštěvník Ondra Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Kdyby ty Orliky meli dvoje, dej mi pls vedet, taky bych si je vzal.
spaja Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Jo, kdo další ještě chce orlíky tak napište, vyjednám hromadnou slevu Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se