spaja Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Ahoj, nejsem ještě tak znalý a tak bych se rád poradil se zkušenějšími. Na aukru jsou právě krásné igeny, rád bych si na ně přihodil, myslíte že jsou původní nebo to může být nějaký fake? https://aukro.cz/hodinky-prim-sport-1-ve-sbirkovem-stavu-s-krabickou-funkcni-6950828317
Emiliano Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Fake. Pouzdro novovýroba Čína/Polsko. Ručky, cifr, korunka taky novovýroba. Jediná ta krabička vypadá origo.
Taylor Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Krabičku tipuju od nějakého budíku, náramkové hodinky měly podlouhlé ploché krabičky. Ale strojek by mohl být originál elton ;-).
Karlos Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 (upraveno) Od čeho může být ta krabka? Co mohlo stát 110 Kčs? Nějaký malý budík? Ha, Taylor mě předběhl. Google už umí číst i nápisy z obrázků? Opsal jsem z té krabky typové číslo Prim 13 15 55 do googlu a on mi našel ten samý inzerát na bazoši a přímo ten obrázek. Jak to udělal? Upraveno 8. července 2019 uživatelem Karlos
spaja Odesláno 8. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Jak poznám originál igen? Tím že jsou ošoupané?
kuncák7 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 V 8. 7. 2019 v 20:26, spaja napsal: Jak poznám originál igen? Tím že jsou ošoupané?To rozhodně ne. Koukni do vlákna české hodinky, nacti si to. Tam získáš základní přehled na co dát bacha.
kuncák7 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 V 8. 7. 2019 v 20:31, spaja napsal: Díky za tip, jdu čístHlavně tam padnes i na odborníky. Osobně bych to těžko poznal (pouzdro vůbec, tam bych to tipnul max podle ceny, ručky a cifr možná a korunku urco ne).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se