Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeji krásné odpoledne. Mohu se optat, zda někdo z vás vlastní hodinky značky ARNOLD & SON? Na stránkách výrobce píší, že nejbližší prodejce je JUWELIER WAGNER ve Vídni. Zajímalo by mě, zda je zpracování hodinek tak brilantní jako vypadá na obrázku. Neviděl jste je někdo ve skutečnosti? Jedná se mi o dva modely, které mě docela zaujaly -

1) Longitude II 44mm Automatic - http://www.timetotime.com/swiss_watches/Ar...omatic-Watches/

2) White Ensign - http://www.timetotime.com/swiss_watches/Ar...d-Wind-Watches/

Co si prosím o této značce, popř. o mých zvolených dvou modelech myslíte?

Děkuji za každý příspěvek!

Odesláno
To nikdo z Vás tohoto výrobce nezná?

Znají ho samozrejme asi vsichni, ale tak nejak nevim, co vlastne chces zjistit. Vybral sis podle me krasny a drahy hodinky, ktery rozhodne nema kazdej a nepatri mezi mainstream, ale kazdej tady ma na vec jinej nazor, nekomu se libi a nekomu ne. Nekomu prijdou predrazeny a moc vystredni. Nekdo ma radeji klasiku nebo "proflaklejsi" znacku. Proste necekej hromadu reakci na takto polozenou otazku.

Odesláno (upraveno)

Frantiku děkuji za příspěvek. Zajímá mě co si zdejší odborní členové myslí o značce jako takové - já jsem v tomto oboru zatím pouze "mírně pokročilý". Zda někdo viděl na vlastní oči nějaké hodinky od této značky, zda je zpracování opravdu tak famózní jak vypadá na obrázku. Zkoušel jsem hledat o výrobci nějaké info, ale nic moc jsem nenašel. Upřímně ani nevím, zda je strojek vlastní nebo je to nějaká upravená ETA. O hodinkách uvažuji zatím předběžně. Přijdou mi jako zajímavá alternativa k UN Maxi Diver, popř. JLC Master Compresor Dualmatic. Hodinky chci hlavně na léto, abych nemusel nosit mé součastné hodinky, které jsou na koženém řemenu. Budou to pro mě teprve druhé hodinky, tak bych se nerad spálil. Mohu mít nové Arnold and Son model White Ensign za 2t.Liber, což mi přijde při dnešním kurzu jako velice zajímavá nabídka. Je teda fakt, že se jedná o limitovanou edici 250ks, která je v černo-oranžové kombinaci, což by mě zase tak nevadilo. Nechci je k obleku. Jedná se o pravou mechaniku, bez automatu, s ukazatelem rezervy nátahu. Původní jejich cena je v USA 11t. usd a v Anglii 6800Lb. Ještě jednou děkuji moc za vaše příspevky!

Upraveno uživatelem kopl2005
Odesláno (upraveno)

Jestli máš sichrovku, že to není fake, a považuješ se z námořníka, tzn. vyhovují ti ty námořnické pomůcky na lunetě a pod., tak není důvod váhat. Nádherný poměrně extravagantní hodinky! Vzhledem k tomu, že ta rezerva chodu vypadá 7- denní, asi to nebude eta, leda odpovídajícím způsobem upravená.

UN se jim nemohou rovnat. JLC budou renomovanější a universálnější, ale obyčejnější.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Frantiku děkuji za příspěvek. Zajímá mě co si zdejší odborní členové myslí o značce jako takové - já jsem v tomto oboru zatím pouze "mírně pokročilý". Zda někdo viděl na vlastní oči nějaké hodinky od této značky, zda je zpracování opravdu tak famózní jak vypadá na obrázku. Zkoušel jsem hledat o výrobci nějaké info, ale nic moc jsem nenašel. Upřímně ani nevím, zda je strojek vlastní nebo je to nějaká upravená ETA. O hodinkách uvažuji zatím předběžně. Přijdou mi jako zajímavá alternativa k UN Maxi Diver, popř. JLC Master Compresor Dualmatic. Hodinky chci hlavně na léto, abych nemusel nosit mé součastné hodinky, které jsou na koženém řemenu. Budou to pro mě teprve druhé hodinky, tak bych se nerad spálil. Mohu mít nové Arnold and Son model White Ensign za 2t.Liber, což mi přijde při dnešním kurzu jako velice zajímavá nabídka. Je teda fakt, že se jedná o limitovanou edici 250ks, která je v černo-oranžové kombinaci, což by mě zase tak nevadilo. Nechci je k obleku. Jedná se o pravou mechaniku, bez automatu, s ukazatelem rezervy nátahu. Původní jejich cena je v USA 11t. usd a v Anglii 6800Lb. Ještě jednou děkuji moc za vaše příspevky!

Rozhodne bych sel radeji do JLC!!!!!!!! To je bomba!

Odesláno (upraveno)
Jestli máš sichrovku, že to není fake, a považuješ se z námořníka, tzn. vyhovují ti ty námořnické pomůcky na lunetě a pod., tak není důvod váhat. Nádherný poměrně extravagantní hodinky! Vzhledem k tomu, že ta rezerva chodu vypadá 7- denní, asi to nebude eta, leda odpovídajícím způsobem upravená.

UN se jim nemohou rovnat. JLC budou renomovanější a universálnější, ale obyčejnější.

Rozhodně souhlasím. Arnold & Son má opravdu málokdo. Kdo má přehled, určitě se bude zajímat a hodinky ocení.

Kdo přehled nemá, stejně spíš ocení Tissot apod.

Ten kalibr je ale záhada. Taky jsem na netu nic nenašel. Kdyby to ale byla kompletně vlastní výroba, snad by se tím řádně pochlubili na svých stránkách, ne?

Upraveno uživatelem lib
Odesláno (upraveno)

Himl psal jsem odpoledne post a on nikde. :) Arnold & sons bych posadil určitě jinam než JLC. Jednat o nikdo nebude mít na pařátě a pak jsou hodně sví a lehce rozpoznatelní. Moc hezoučké a miloučké hodinky osobně jsem úplně hotovej z True North. :wub: O kalibrech toho asi opravdu moc nenajdeš, přikláním se k názoru, že je to vlastní tvorba. Ještě bych dodal, že se ty hodinky prodávájí cca za 2x tolik co jsou na tom webu.

Upraveno uživatelem B.F.G.
  • Po roku...
Odesláno

Na tejto znacke my pripada nieco zvlastne. napriklad cennikova cena hodiniek. pre porovnaie som sa pozeral sem: http://www.luxurybazaar.com/subcategories/...ite_Ensign.html a nove sa doju zohnat za cca 4000 USD. to my pripada ako dost velky cenovy skok. u inych znaciek som si az taku velku zmenu nevsimol... Ze by vyuzivali cenovu politiku ako "podvrhnuty luxus"? Tz. udavaju vysoku predajnu cenu ale na internete ich predavaju s obrovskymi zlavami aby mal kupujuci pocit super nakupu? neviem. ale nejako sa mi to nepozdava. a este by som sa zamyslel nad pripadnym servisom... inak si myslim ze vyzeraju super a ten 7 dnovy strojcek je pecka. ale bojim sa ich uz pre hore uvedene veci. ak my niekto poda dobre vysetlenie budem velmi rad

Odesláno

Velké slevy jsou jen na amerických eshopech. Já jsem svoje kupoval za cca. 3000usd - nové, v aukci od Proworth, MOC byla psaná 11500,-usd - normálně se dají koupit od 4-5t.usd. Bylo mi to také divné, tak jsem volal do Německa do hodinářství, kte mají zastoupení. Zjistil jsem si prodejní cenu a ta byla 6250,-Euro, což jakžtakž odpovídá MOC udávané v USA.

Mám teď spadeno na Girard Perregaux, model RD01 - od Proworthu chodí nové v aukci okolo 3500,-usd, u nás jsem se na ně byl mrknout a cena byla 10500,-Euro - to pak ta investice ani tak nebolí :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...