gathis Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října V 19. 10. 2025 v 16:24, ladvach napsal: Ode dneška už jen na birelu. Co tě vede k tak zvrácenému rozhodnutí? Taky mě to občas popadne, ale nikdy nevydržím
ladvach Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října před 14 minutami, gathis napsal: Co tě vede k tak zvrácenému rozhodnutí? Taky mě to občas popadne, ale nikdy nevydržím Ve 40 jsem se málem upil. Pak jsem byl do 46 na nealku a v kovidu jsem podlehl a začal zase s alko. Trvalo mi to přes tři roky, než jsem se zase dostal na nealko. A dostal se tam minulý týden. 2 3
gathis Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října před 8 hodinami, ladvach napsal: Ve 40 jsem se málem upil. Pak jsem byl do 46 na nealku a v kovidu jsem podlehl a začal zase s alko. Trvalo mi to přes tři roky, než jsem se zase dostal na nealko. A dostal se tam minulý týden. Taky by mi takový rozhodnutí prospělo, už se to tělo zdaleka nedává dohromady tak rychle jako před 20-25 lety. Teď se snažím o "jen o víkendu k jídlu". Držím Ti palce, ať to vyjde. 1
ladvach Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října před 2 hodinami, gathis napsal: Taky by mi takový rozhodnutí prospělo, už se to tělo zdaleka nedává dohromady tak rychle jako před 20-25 lety. Teď se snažím o "jen o víkendu k jídlu". Držím Ti palce, ať to vyjde. Díky. Je to v podstatě jednoduché. Prostě si nekoupíš alko, ale nealko. Jenže v kovidu byla taková nuda a deprese, že sem prostě podlehl a u ťamana si koupil alko. Nebýt kovidu jsem přes deset let čistý. Má to výhody. Vyčistí se ti hlava, není ti ráno blbě, nejsi otupělý a jednas a myslíš mnohem rychleji. 1
ladvach Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Má to úplně stejný strojek, jako měly digitálky Casio za Komančů Ale s jedním rozdílem ... že ten nový si pamatuje po vytažení baterky jaké bylo nastavení hodinek a dalších funkcí. Kdysi jste baterku vytáhli a strojek si pamatoval prd. 1
ladvach Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu Další šesti letka na birelech. Tendle je normální, ale zatím u mě vede Bernard jantar a Litovel pomelo grep. 1 1
Arthur N. Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu před 9 minutami, ladvach napsal: Další šesti letka na birelech. Tendle je normální, ale zatím u mě vede Bernard jantar a Litovel pomelo grep. Ty Hamíco jsou tak divny, az se mi libi:) open heart jsem chtel od zacatku vstupu na forum, ale jeste zadny doma nemam
Arthur N. Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu před 11 minutami, ladvach napsal: Další šesti letka na birelech. Tendle je normální, ale zatím u mě vede Bernard jantar a Litovel pomelo grep. co to je prosim za remen? Oridoš?
ladvach Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu před 28 minutami, Arthur N. napsal: co to je prosim za remen? Oridoš? Jj, originální od Hamiltonu. Prezentují ho jako smoukí řemen a je to pravda.
ladvach Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu před 14 hodinami, Arthur N. napsal: Ty Hamíco jsou tak divny, az se mi libi:) open heart jsem chtel od zacatku vstupu na forum, ale jeste zadny doma nemam To přijde. Ten červený cifr je hodně povedený a ten výřez v něm je hodně originální - nikde jinde sem takový výřez ještě neviděl. 1
ladvach Odesláno 7. listopadu Nahlásit Odesláno 7. listopadu (upraveno) Už tak Upraveno 7. listopadu uživatelem ladvach 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se