Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 19. 10. 2025 v 16:24, ladvach napsal:

Ode dneška už jen na birelu. 

IMG_20251019_140950657_HDR.jpg

IMG_20251019_140934548_HDR.jpg

Co tě vede k tak zvrácenému rozhodnutí? Taky mě to občas popadne, ale nikdy nevydržím 

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 14 minutami, gathis napsal:

Co tě vede k tak zvrácenému rozhodnutí? Taky mě to občas popadne, ale nikdy nevydržím 

Ve 40 jsem se málem upil. Pak jsem byl do 46 na nealku a v kovidu jsem podlehl a začal zase s alko. Trvalo mi to přes tři roky, než jsem se zase dostal na nealko. A dostal se tam minulý týden. 

• Díky 2
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 8 hodinami, ladvach napsal:

Ve 40 jsem se málem upil. Pak jsem byl do 46 na nealku a v kovidu jsem podlehl a začal zase s alko. Trvalo mi to přes tři roky, než jsem se zase dostal na nealko. A dostal se tam minulý týden. 

Taky by mi takový rozhodnutí prospělo, už se to tělo zdaleka nedává dohromady tak rychle jako před 20-25 lety. Teď se snažím o "jen o víkendu k jídlu". Držím Ti palce, ať to vyjde.

• Like 1
Odesláno
před 2 hodinami, gathis napsal:

Taky by mi takový rozhodnutí prospělo, už se to tělo zdaleka nedává dohromady tak rychle jako před 20-25 lety. Teď se snažím o "jen o víkendu k jídlu". Držím Ti palce, ať to vyjde.

Díky. Je to v podstatě jednoduché. Prostě si nekoupíš alko, ale nealko. Jenže v kovidu byla taková nuda a deprese, že sem prostě podlehl a u ťamana si koupil alko. Nebýt kovidu jsem přes deset let čistý. Má to výhody. Vyčistí se ti hlava, není ti ráno blbě, nejsi otupělý a jednas a myslíš mnohem rychleji. 😀

• Díky 1
Odesláno

Má to úplně stejný strojek, jako měly digitálky Casio za Komančů 😀 Ale s jedním rozdílem ... že ten nový si pamatuje po vytažení baterky jaké bylo nastavení hodinek a dalších funkcí. Kdysi jste baterku vytáhli a strojek si pamatoval prd. 😀😀

IMG_20251027_131857615_HDR.jpg

IMG_20251027_131808386.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Další šesti letka na birelech. Tendle je normální, ale zatím u mě vede Bernard jantar a Litovel pomelo grep.

IMG_20251101_171732967_HDR.jpg

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno
před 9 minutami, ladvach napsal:

Další šesti letka na birelech. Tendle je normální, ale zatím u mě vede Bernard jantar a Litovel pomelo grep.

Ty Hamíco jsou tak divny, az se mi libi:) open heart jsem chtel od zacatku vstupu na forum, ale jeste zadny doma nemam🤔

Odesláno
před 11 minutami, ladvach napsal:

co to je prosim za remen? Oridoš?

Odesláno
před 28 minutami, Arthur N. napsal:

co to je prosim za remen? Oridoš?

Jj, originální od Hamiltonu. Prezentují ho jako smoukí řemen a je to pravda. 

Odesláno
před 14 hodinami, Arthur N. napsal:

Ty Hamíco jsou tak divny, az se mi libi:) open heart jsem chtel od zacatku vstupu na forum, ale jeste zadny doma nemam🤔

To přijde. Ten červený cifr je hodně povedený a ten výřez v něm je hodně originální - nikde jinde sem takový výřez ještě neviděl.

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...