Mašu Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Dobrý den, pánové,mohu s vámi prosím poradit ohledně hodinek Longines Conquest Automatic?Zvažuji jejich koupi. Co si o nich prosím myslíte?Koupit x nekoupit?Moc díky REF.L3.687.4.56.2Cena: 39.390,- Kč Strojek: AutomatKalibr: ETA A07.171Rozměr: 41 mmMateriál: Ocel a kůžeSklíčko: SafírVodotěsnost: 50 mRezerva chodu: 46 hodinUkazatel 2. časového pásma, datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Jsou fajn, jen mi vadí pozice datumky a absence tahu. Jestli hledáš GMT, kouknul bych na wardy, z mého pohledu zajímavější kousky s lepší cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mašu Odesláno 13. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 O GMT mi vůbec nejde. Hledám něco do cca 45 tis. Automaty a něco jednoduchého.A děkuju za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Pokud se ti líbí, vůbec bych se jim nebránil. Chybu neuděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mašu Odesláno 13. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 A nebo našel jsem na chronu24 v italském kamenném obchodě Longines Legend Diver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se