D.J. Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu ...hydroconquest, vlastne snad nejlepsi dostupny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseno Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Nedělní poledne… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Trochu jsem se nudil, a protože nemám medvídka mývala , tak jsem se pustil do očisty hodinek a do jejich vážení . U nových Longines conquestů jsem tušil, že ten tah je tah je oproti staršímu modelu hodně "zeštíhlený", zatímco hodinky si drží svou průměrnou hmotnost automatů (ale i pouzdro bude lehčí), celkem hodinky na tahu 130g. 14 let staré quartzky Atlantic seahunter mají tah vůči hodinkám nadměrně masivní a má poměrně větší hmotnost než samotné hodinky, celkem hodinky na tahu 138g. Ruku mám 18,5 cm. To jen, jak už jsem tu psal, jak se povedlo u Longinů pěkně snížit hmotnost. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu A dneska konečně sluníčko 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno neděle v 15:11 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:11 jak už to tak bývá, čím dýl na ně koukám, tím víc jim přicházím na chuť první půlku dne jsem měl štajny (a přiznám se, první dvě hodiny před nástupem do šichty jsem si ponosil mt-g), a v druhé půlce dne jsem převlíkl lhc na červený nato, protože tu váhu právě moc nedávám, trošku závidím @mlsoun1-ovi, že mu tah nevadí... takže jsem nucen odlehčovat. zejm. doma. venku mi tah tolik nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno úterý v 16:38 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:38 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno středa v 11:08 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:08 Dneska LHC GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 11:47 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:47 po dvou měsících od koupě nových hodinek jsem je dnes dal pokusně na appku přesnosti a ta ukazuje stále velikou přesnost - i když nevím, proč záznam grafu nezačíná uprostřed. je to vada hodinek? nicméně se hodnoty ukazují jako velice přesné, -2 vteřiny za den, což potvrzuje i můj pocit z nošení hodinek. pokud je nemám na ruce, jsou na vrtiči, takže jdou nepřetržitě od koupi na konci září (26.9.) (ležely šikmo na devítce, opřené o mikrofon mobilu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno středa v 12:03 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:03 @kaktusář když spustíš měření, tak můžeš záznam grafu umístit do středu potažením prstu po displeji mobilu v požadovaném směru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 13:42 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:42 před 1 hodinou, childe napsal: @kaktusář když spustíš měření, tak můžeš záznam grafu umístit do středu potažením prstu po displeji mobilu v požadovaném směru díky! netušil jsem to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 14:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:49 takze naprostým vítězem mé sbírky jsou navrátivší Longines Conquest Classic L2.799.4.56.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se