blackhead Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Me prvni Longines, po 16 letech na foru 8 2
Postal80 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 42 minutami, blackhead napsal: Me prvni Longines, po 16 letech na foru Bomba!! Já taky nove Ultra-chrony 6
Vir Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června před 10 hodinami, mlsoun1 napsal: Oddechovka To jsou 44mm ???? Díky za info
mlsoun1 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června před 44 minutami, Vir napsal: To jsou 44mm ???? Díky za info Jasně 1
Ondrej71 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července V 19. 6. 2025 v 18:08, blackhead napsal: Me prvni Longines, po 16 letech na foru Gratulace jj, jsou fajn 1
FantasticFabio Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 36 minutami, Postal80 napsal: Majetek Ta zelená kůže je krásná !
Postal80 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 23 minutami, FantasticFabio napsal: Ta zelená kůže je krásná ! Díky, je. A je i pěkně měkká. 1
FantasticFabio Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července V 12. 7. 2025 v 15:31, Postal80 napsal: Díky, je. A je i pěkně měkká. Ještě plís, co to je za řemen?
Johny1911 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Ahoj všichni, včera jsem si od člena chronomagu koupil své první mechanické hodinky vůbec a to právě Longine Hydroconquest L3.782.4.56.9. Příští týden by mi mělo dorazit, tak sem pak dám reálné fotky. Hrozně moc se na ně těším. 2
FantasticFabio Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 15 hodinami, Johny1911 napsal: Ahoj všichni, včera jsem si od člena chronomagu koupil své první mechanické hodinky vůbec a to právě Longine Hydroconquest L3.782.4.56.9. Příští týden by mi mělo dorazit, tak sem pak dám reálné fotky. Hrozně moc se na ně těším. To je až příští týden?! Seš dobrej, že to vydržíš! Asi ještě nejsi správnej chronopacient …..seš prostě pacoš-začátečník ale neboj , bude to horší ! Jo a na tvoje fotečky se těšíme !!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se