mlsoun1 Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Vypadá to tak a škoda,že to tak není.Miluji modrou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 11 minutami, mlsoun1 napsal: Vypadá to tak a škoda,že to tak není.Miluji modrou barvu Ja měl modrou lumi na SMPc a byla perfektní, jinak když se bavíme od LHc tak ty keramické jsem na živo ještě neviděl ale popravdě se mi více libi ta naše starší verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Přesně tak,lumi mají super,ale ty hodinky u mne vydrželi krátkou chvíli.Měl jsem i levnější Trasery s modrou lumi,či co to je za sajrajt v těch trubicích a bylo to super. Ty nové keramiky jsou na fotkách nádherné.Měl jsem je i na ruce,ale je fakt,že tuto tzv. starší verzi mám raději.Ale třeba nové chronography v keramice a modrým cifrem,to je jiná.Ty se mi líbí více než stará verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Ty chrona mě nechávají klidným, datumovka se mi na tom umístění nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Tak to buď radMe to je jedno,neboť na ni stejně moc nevidím.Vůbec by mi nevadilo,kdyby na nich vůbec nebyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Dnes nikde ani noha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Zkusil jsem hodit na NATO 22mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 To vypada dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 před 5 hodinami, AndyAaron napsal: To vypada dobre. Díky díky, stejně mi zase chybí tah Tome pošli taky svoje :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Dyt jsem ti to rikal, ze na tahu jsou nakonec nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 před 10 minutami, AndyAaron napsal: Dyt jsem ti to rikal, ze na tahu jsou nakonec nejlepsi Pravda :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Tak dneska u vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Opět těžké echt Longines na tenkém švédském fake pštrosovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Jsou to nadherne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Zatim se spokojim s temito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Zkoušel jsem si LHC 41 i 43 mm v Koscomu - malé byly malé, velké mi nějak neseděly, přitom Alpiny 44mm jsou v pohodě. Asi ještě nepřišel jejich čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 V Ostravě už od rána vydatně prší.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Hirsh Robby je možná moc akční, ale sedne jim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Určitě jim sedne více než ten hnědý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Červená škola zakoncujici vterinovou rucku ladí s červeným rukavem :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se