Plattfuss Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Odesláno 10. února 2023 před 1 minutou, Balthus napsal: Že já na to forum lezl, mohl jsem být spokojený se smartwatchema...takhle nevím po kterých hodinkách mám skočit dřív a do toho jsem tady ještě zjistil, že se mi líbí plnící pera, takže pěkně děkuji Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk za malo... ale vkus sa ti vytribil vcelku dobre
Ersagon Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Odesláno 10. února 2023 před 2 hodinami, Balthus napsal: Že já na to forum lezl, mohl jsem být spokojený se smartwatchema...takhle nevím po kterých hodinkách mám skočit dřív a do toho jsem tady ještě zjistil, že se mi líbí plnící pera, takže pěkně děkuji Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Plnící pera a hodinky se skvěle doplňují jedna starší fotka, že nekecám
Balthus Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Odesláno 11. února 2023 V 10. 2. 2023 v 8:19, Plattfuss napsal: za malo... ale vkus sa ti vytribil vcelku dobre Přiznám se, že projíždění Chronomagu si užívám, je tu hodně materiálů z čeho čerpat a jak se říká i cesta je cíl a OWG ze mě očividně nebude. Longines se mi líbí i jako značka, historický odkaz, víc mi evokují letectví (potápkám nějak nemůžu přijít na chuť ) V 10. 2. 2023 v 10:25, Ersagon napsal: Plnící pera a hodinky se skvěle doplňují jedna starší fotka, že nekecám Mám rád krásné věci V práci se napodepisuji dost, ale ty plnící pera mi nikdy na mysl nepřišla, což mi teď přijde tak trochu líto.
mlsoun1 Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Odesláno 11. února 2023 (upraveno) Před pár lety jsem si říkal to samé a hle 1.3. to bude 14 roků.Našel jsem tu plno dobrých kluků a dodnes čerpám informace z různých témat.U mne to třeba vyhrávají nože.Už jich mám tolik,že jsem si objednal od nožíře nový kousek Pera taky dobrý,ty zde kupuji pro kolegu majora.Přišel jim na chuť mimo zemičku a dnes má už přes 200 kousků. Longines byly moje první luxusní hodinky a značka je mi pořád moc sympatická.Nejraději mám ale potápky.Ale líbí se mi i jiné modely a pořád mne dokáží některé kousky překvapit. Takže si to zde pořádně užívej Upraveno 11. února 2023 uživatelem mlsoun1
Balthus Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 Rychlocvak jak Spirity vlastně svítí, někde se na to někdo ptal, tuším. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Odesláno 18. února 2023 Taky modrasky,trosku v jinem prostredi…..
Balthus Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Zkusmo jsem je hodil na kožený NATO 22mm. Ideál to není, ale mě se to líbí a hlavně mi to skvěle sedí na ruce.Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Tak hlavni je,ze se to libi Tobe.Nevidim to zase tak spatne.Nezvazoval jsi tmave hnede NATO?Mam usite od kolegy Jankoxxx,sije nadherne kousky z konske kuze-Shell Cordovan,cena je vyssi,ale zase to je luxus a k temto hodinkam by to mohlo byt perfektni
Balthus Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Já zde na fóru vzal sadu různých řemínků a zkouším varianty:-)Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Jsem ted na velitelstvi,az prijedu poslu Ti foto. Jasne,jen zkousej.Uz se tesim na foto:-) Mas tam i nejaky kousek s imitaci krokouse,popr.,jesterky,apod.?
Balthus Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Takhle sofistikované kousky nemám, pár odstínů hnědé a pak různé modré nylon. Vzorovaná kůže mě tolik nebere, mám rád jednoduchost. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Mám z aligátora pouze dva kousky a jeden ze pštrosí nohy.Jinak preferuji klasiku.Ale k tomuto kousku úplně vidím nějakou tzv. třešničku na dortě v podobě exotiky.Ale samozřejmě,že to tak vidím pouze Já.Nic se nemění na tom,že to je krásný kousek,nejenom k obleku.
Balthus Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Inspiraci se nebráním, exotiku si dovedu představit na Presage od Seiko, ty Spirity mi hodně sedí k tomu nato. Kůže to dost pozvedá, nylon určitě vynosím v létě, hodím sem fotku na modro bílém natu, ty hodinky to hodně odlehčí. Průšvih je ten rozměr 21mm.Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Jasně,NATO i Zulu to pozvedne.Hadrové NATO to taky drobet zdvihne,ale jde to.Ještě se mrkni na Perlon.Ale NATO jim sluší,naštěstí.Klidně bych Ti exotiku půjčil na odzkoušení,bohužel nemám nic v rozměru nad 20 mm. Rozměr 21 mm je stejně šílený jako 19 mm.Jsem rád,že na černých LHC mám rozměr 22 mm.Ale i tak si raději nechávám spichnout řemeny od zdejších mistrů.Viz.,ty nové LHC 21 mm. Zde máš v rozměrech 21 mm: 20mm, 21mm MiLTAT G10 Grezzo SQ ZULU řemínek k hodinkám Matte Brown Geniune C – řemínek (strapcode.com)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se