mlsoun1 Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Odesláno 16. března 2023 Zadlovicky park Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Balthus Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Odesláno 16. března 2023 Kluci to tu s těma HC pěkně válcují Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
Ersagon Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Odesláno 18. března 2023 Na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Odesláno 18. března 2023 Dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 Dnes uz pracovne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dushakx Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Odesláno 21. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stantheman Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Tak po letech na tady na fóru můj první přispěvek.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Tak vítaj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patrizzio Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Dobrá voľba. Já dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ersagon Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 před 8 hodinami, stantheman napsal: Tak po letech na tady na fóru můj první přispěvek.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. První příspěvek a hned s takovým pěkným kouskem Já si dnes odskočil z práce za kamarádem na ryby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Balthus Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Moc pěkné, konečně je vidět, že Longines není jen HC Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Odesláno 23. března 2023 Ano,ano,jsou to moc pekny kousky.Hlavne ty Mastery.Tak to sem syp a poprosil bych foto strojku
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Odesláno 23. března 2023 Zase ty Hydry,snad mne nepretahnes obuskem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Odesláno 23. března 2023 (upraveno) Jeste by to chtelo nejaky kousek s mesicni fazi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března 2023 uživatelem mlsoun1
Harwey Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Odesláno 23. března 2023 ano, master collection moonphase by sa ti hodili Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Odesláno 23. března 2023 Presne,to jsou ony.Samozrejme vsechny modely od Longinu jsou s touto fazi suprove.
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Odesláno 23. března 2023 Jeste se mi libi rada Watchmaking Tradition-The Longines 1832.Z tech jsem uplne unesen.Zadna cisla,jen indexy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ersagon Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Odesláno 23. března 2023 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Ano,ano,jsou to moc pekny kousky.Hlavne ty Mastery.Tak to sem syp a poprosil bych foto strojku Mlsoune cítím se trochu uražen, že chceš vidět “zadky” hodinek ostatních, ale mých nechceš? Já mám taky průhledný dýnko! Jinak ta komplikace měsíční fáze se mi taky velice líbí, nepotřebná (pro mě), ale zajímavá fíčura
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se