Dushakx Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Mmmmmm dobrý večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 9 hodinami, Dushakx napsal: Mmmmmm dobrý večer. Krásné, že by nový kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Přesně jak říkáš! Vysněné Spirity! Více se rozepisuji ve svém vlákně ve fotogalerii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Paráda, tak moc gratuluji! Příspěvek jsem si přečetl a je radost číst, když si někdo splní svůj sen a perfektně ti sedí! Takže užívej, já si to letos splnil se svými bílými Longiny, takže vím, jak se cítíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 (upraveno) @Ersagon Děkuji! Jsou opravdu takové, jaké jsem si je představoval a mnohem víc! Mobilovka s odlesky a kompletním číselníkem, jelikož je šestého Upraveno 6. září 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 13 hodinami, Dushakx napsal: Mmmmmm dobrý večer. Gratuluji k nádhernému kousku. Snad po té dlouhé cestě na zápěstí tam taky dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 @KoblihaDíky, pevně věřím, že vydrží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 1 hodinou, Dushakx napsal: @Ersagon Děkuji! Jsou opravdu takové, jaké jsem si je představoval a mnohem víc! Mobilovka s odlesky a kompletním číselníkem, jelikož je šestého Haha, chvilku jsem si říkal, co myslíš tím kompletním číselníkem, než mi došlo, že ten datum je na 6.hodině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Rovněž gratuluji ke krásnému kousku.Vypadají skvěle a už se těším na krásné fota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 @mlsoun1Díky, vážím si toho už se těším až je nafotím i makrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 (upraveno) Není za co,fotit Ti jde prostě na jedničkuNa makro se rovněž těším a myslím si,že nejenom Já Upraveno 6. září 2023 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Dobrý den přeji Všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Mobilovka z práce, jsou prostě úžasné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Jsou prostě k sežrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Zase já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Ty se prostě neokoukají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Všechny se okoukajA tak si uděláš radost s novým kouskem a ostatní budou zase slintant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 @mlsoun1Však jsi na řadě, ať tu je na co koukat. Flagship Moonphase se nemůžeme dočkat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 @Dushakxjo kamaráde,časem to příjde.Ale nejsem si jist tim to modelem.Mě se totiž pořád libí model 1832 moon.Měl jsem je na ruce a sedi mi výtečně.No až budu v Praze,tak jestli je bude mít Bechyně stavem,vyzkoušíme a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se