geralt Odesláno 2. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 tak trochu zase popojedem aneb hledani pokracuje:) Citizen Promaster BN0118-04e jsou dle vsech parametru super, bohuzel pocitove prilis male, resp. maly cifernik. Ale vypada to na tooly pro zenu, coz uz je zase jiny pribeh... Zde musim verejne podekovat AndymuAaronovi, ktery mi hodinky zapujcil k vyzkouseni, aniz by me kdy pred tim videl:) Pri hledani jsem narazil na Bertucci, asi vsecko cajk (titan, safir, pevne stezejky), jen ten pasek sire 26mm k pouzdru 44mm mi opticky vubec nepasuje :/ Chvilemi uz jsem zacal brat na milost solary od Seika z prvniho prispevku, ale bylo zjisteno, ze mali lumi jen na ruckach, na indexech tma :/ jako wtf?? Pokud by jeste nekoho neco trklo, upresnuji zadani na vel. pouzedra spise 42-44mm, lug2lug max 50mm, spise tenci luneta. Asi jsem moc narocny, takze nejspis budu cekat, co zajimaveho se objevi v prodejni sekci, at uz zde nebo u kolegu na Uhrforu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 (upraveno) https://www.watchshop.com/mens-citizen-sports-eco-drive-watch-aw1410-08e-p99976374.html 44mm Citizen. Ale už nie titán, len oceľ. https://www.jomashop.com/seiko-watch-sne329.html 43mm Seiko, oceľ, ale svietia iba lumibody na 12,3,6,9 ... Upraveno 2. září 2019 uživatelem P11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 2. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 @P11, diky, ty Citizeny jsem uz lustroval v patek:) Na AW1410 je zdanlive vse oka, az na ta cisla jak ze sportovnich dresu! Boze, proc jsou cislice obtazene?? Jinak uz by byly objednane... Seiko takhle z obrazku, bez osobni prohlidky, ma prilis subtilni rucicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Aniz bych si chtel nejak zasadne hrat polivcicku, tak za me kvarcove otloukanky prave musi byt mensi, at pri aktivitach nikde nezavazi, vejdou se pod rukav bundy a clovek o nich nevi. Veke mrchy budou zavazet. V porovnani s tema Glycinama bude vetsina hodinek pusobit mala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Pekne vravíš o sloníkovi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 2. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 neco mi rika, ze Citizeny se ti uz nevrati.... ale pockame do vecera Aniz bych si chtel nejak zasadne hrat polivcicku, tak za me kvarcove otloukanky prave musi byt mensi, at pri aktivitach nikde nezavazi, vejdou se pod rukav bundy a clovek o nich nevi. Veke mrchy budou zavazet. V porovnani s tema Glycinama bude vetsina hodinek pusobit mala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 @P11 @geralt - vsak v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 (upraveno) Dúfam, že to nepokašlem:Citizen AW7030, ale sú nesymetrické Traser P59 Samozrejme žiadne nie sú také super ako tie BN0118 ... Upraveno 2. září 2019 uživatelem P11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 3. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Uz to vypadalo, ze jsem nadefinoval neexistujici produkt a zacal, ale nakonec byl jednorozec preci jen nalezen! Titan, safir, slusna WR... Ted uz vybrat, zda klasicky cerny nebo "full lume" bily cifr... 3x huraaaa do Kanady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 malé, titanové, WR200: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/111062-alba-apbt207-odolne-quartzy-od-seika/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDK Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Ty černé teda moc neodpovídají původnímu zadání: ne bílé okénko na černém ciferníku. Jinak ale gratulace k nálezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 3. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 @DDK - njn, bile okenko na cernem bylo povoleno za predpokladu, pokud je vhodne zakomponovano do indexu, ktery je tvoren vodorovnou carkou viz obr Orinet Flight z prvniho prispevku... ale mas pravdu, zacinam delat kompromisy, ono to puvodni zadani asi nema reseni jaksi @lub - kouku, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 13. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 aby bylo jasne, ze se tu nebavime jen pro srandu kraliku, nize prikladam foto nove baterkove akvizice:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se