otakarnovy Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Ahoj, nemáte tu někdo VOC na hodinky? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Zdar. Obvykle -75% od pultovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ananas Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Zdar. Obvykle -75% od pultovek.Minimální odběr je ale 10ks a u Rolexu dodání max. do 3 dnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 A preto ma toho kazdy plnu kabelu... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 (upraveno) A ja furt proc mam malo... Jste mi to mrchy zatajili... :-) Jak byl myslen ten dotaz? Jakoze beres jakykoliv hodinky, hlavne kdyz to bude za cenu, za jakou to vypadne z fabriky? A pak to prodas sam uz dal za maloobchodni? A to se jeste fakt furt rika, - velkoobchodní, maloobchodni, rolník, kapitalista? Upraveno 23. srpna 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Já třeba ve velkoobchodě koupil stavební kolečka, krumpáč a lopatu asi za půlku toho, co to stojí v OBI, a vodováhu za čtvrtinu ceny v ProDoma. Sami si říkají "velkoobchod", mají to i ceduli. Zeptat se v tom železářství na hodinky mě tu chvilku nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Já třeba ve velkoobchodě koupil stavební kolečka, krumpáč a lopatu asi za půlku toho, co to stojí v OBI ...Já nakupuji skoro všechno v maloobchodním železářství a stojí to tam půlku toho, co to stojí v OBI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se