skalis Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Ahoj, Protoze Boukalovy Opravy hodinek jsou asi jedinou knizkou, ktera neni na CD od Vany a maji ji v MZK, tak jsem ji naskenoval a davam k dispozici http://physics.muni.cz/~skalicky/download/boukal.pdf Takze klidne sosejte Jen drobne upozorneni, kniha ma skoro 50MB, ale to uz dnes neni pro vetsinu lidi problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Díky moc, kouknu na to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Díky, je to zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Obdivuhodný příklad nezištné kolegiality. Díky. To mě přivádí k myšlence, že bych se s Vámi mohl nezištně podělit o svůj katalog Primek, jen co zjistím kam bych ho mohl nahrát...nejlépe vcelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Zrovinka katalog Primek by byl príma. Jak moc je obsažný? Myslím vzhledem k spoustě mezitypů, variant a prototypů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 super, možná se odhodlam k vlasním pokusum demontáže a znovu oživení. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Zrovinka katalog Primek by byl príma. Jak moc je obsažný? Myslím vzhledem k spoustě mezitypů, variant a prototypů? Co se tyce meho katalogu, tak momentalne programuju skripty, ktery ho budou generovat automaticky, abych se s nim nemusel drbat rucne. To jeste nejakou dobu potrva. A protoze mi nekolik clenu fora poslalo moc pekne fotky, tak se pak katalog zase rozroste. Info pak zverejnim ve svem katalogovem vlakne v primacke sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alt Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Diky moc za knihu, uz dlouho jsem ji shanel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vana Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2008 Náááádhera! Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tets Odesláno 5. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2008 Obdivuhodný příklad nezištné kolegiality. Díky. To mě přivádí k myšlence, že bych se s Vámi mohl nezištně podělit o svůj katalog Primek, jen co zjistím kam bych ho mohl nahrát...nejlépe vcelku. Nabízím místo na svém serveru. Pár desítek až stovek MB se tam klidně vleze... Posílám PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miku9 Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Ahoj, mohl by prosím někdo z Vás aktualizovat link ke stažení knihy Opravy hodinek od Boukala? Rád bych si tuhle knížku přečetl. Případně jestli ji máte naskenovanou můžete ji dátr k dispozici? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tets Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Ahoj, mohl by prosím někdo z Vás aktualizovat link ke stažení knihy Opravy hodinek od Boukala? Rád bych si tuhle knížku přečetl. Případně jestli ji máte naskenovanou můžete ji dátr k dispozici? Díky http://www.tets.cz/misc/chrono/boukal.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) a já bych zase bral odkaz na ten katalog Prim. linky z následujícího vlákna nefungují (ani výzva v druhém vlákně):http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1133-zaradte-si-svoje-primky-%E2%80%93-prim-katalog/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34238-katalog-hodinek-prim/page__p__516038__hl__%2Bkatalog+%2Bprim__fromsearch__1#entry516038 edit:odkaz na tets viz výše nefunguje. miku9: já to nasosal před časem nevím odkud. dej do googlu "watches.7z.003" i s uvozovkama - což je třetí soubor velkého zipu - snad tam najdeš živé odkazy na všechny 3 soubory. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tets Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 edit: odkaz na tets viz výše nefunguje. Asi se to nějak divně vložilo, omlouvám se, teď se to snad zobrazí OK (ale asi ten odkaz nebude "klikací") www.tets.cz/misc/chrono/boukal.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Ne, původní odkaz je v pořádku, ale je potřeba na něj kliknout pravým tlačítkem a "uložit cíl jako..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miku9 Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 díky za link, funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Když už je tu řeč o Boukalovi, někdo z Chmg. má tu knihu ode mě půjčenou. Zkouším touto cestou, jestli by mi ji už mohl vrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borp18 Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Tady bych doporučil ještě tyto stránky s přehšlí odkazů na hodinářskou literaturu včetně pana Boukala http://62.168.39.166/paichl/knihy/hodiny/hodiny_literatura.htm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Tady bych doporučil ještě tyto stránky s přehšlí odkazů na hodinářskou literaturu včetně pana Boukala http://62.168.39.166/paichl/knihy/hodiny/hodiny_literatura.htm. Parádní link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se