Přejít na obsah

Alpina Yachtimer


belo696

Doporučené příspěvky

Ahojte

Zaregistroval som sa tu,lebo som zatuzil po mechanickych hodinkach a potreboval som nacerpat nejake info. Najviac ma zaujala znacka Alpina.Konkretne Alpina Yachtimer Tactical Planner AL-525LB4V6B.V prvom rade sa chcem opytat,ci je rozumne kupovat model zo starsej kolekcie?treba hned servis koli strojceku,vodotesnosti,alebo nieco podobne,kedze mozu mat cca 4 roky,aj ked nepouzite?

Je to vobec dobra volba?ide mi o kvalitu....velkost by mala sediet.

a je vobec mozne ze na chrono 24 ich ponukaju skoro o 50% lacnejsie ako v prahe v obchode?

https://www.chrono24.sk/alpina/yachtimer-tactical-planner-al-525lb4v6b--id9142647.htm ,podla recenzii vyzera predajca solidne,patral som aj na zahranicnych forach

dakujem za odpovede a prajem pekny den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče hodinek jako takových, tak jsou naprosto v pohodě, měl jsem je (a nejen já) a i jejich další verze viz třeba vlákno Ukaž své Alpiny. Cena je také reálná, šedivky to umí i za méně, ale často je to třeba bez záruky, nebo s omezenou zárukou a je pak již na každém, jestli to akceptuje. Co se týče stáří, výráběli se poměrně dlouho, takže mohou být i mladší, ale stejně tak i starší, to úplně neovlivníš, teoreticky se i na krámě mohou nějaké hodinky válet kdo ví jak dlouho, ale podle mě jim to nijak zvlášť neuškodí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem,za odpoved...vlakno Ukaz sve Alpiny som presiel cele,asi aj 3 krat....prave to ma utvrdilo,ze su to hodinky pre mna(a nie koli foto z plaze,aj ked ta je velmi podarena....).

Mam este jednu otazku....

V "najvacsom"prazskom obchode s hodinkami ponukaju verziu AL-525LB4V6B2 oproti AL-525LB4V6B o 15 000kc lacnejsie.Moje oko vidi iny remienok a lunetu!to ma hodnotu 15 000?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou to totožné hodinky, i když toho mají hodně společného, oni ty druhé z těch prvních vychází. První jsou z malinko odlišné kolekce přesným názvem Alpina Adventure Extreme Sailing a jsou starší (tuto verzi jsem měl dokonce 2x :)), druhé jsou Alpina Yacht Timer Tactical Planner a ty se začaly dělat o něco později. Každopádně vnitřnosti jsou u obou totožné, rozdíl v ceně tedy až tak obhajitelný není, holt Yachty byly vždy pomyslně výš a teda verze řemínku, respektive tahu taky něco přidá...ne 15k, ale zanedbatelnou částku také ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Dakujem za pomoc....tak som ich nakoniec objednal od ceskeho predajcu.Kontaktoval som aj oficialnych distributorov na svk,pol,hun a dostal som zlavu 30%.Vyzera,ze to bol posledny kus,pretoze na druhy den,ich vsade stiahli z predaja.Tak sa tesim,ked pridu....este raz dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...