Davisimus Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 V 12. 12. 2022 v 20:45, lucid napsal: Sry, nevšimnul jsem si reakcí: ke mně se dostaly již s ocelovým, nicméně není problém ho sehnat např. u Harolda. Dekuju Ti moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Neuvažuje někdo o prodeji? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 před 20 hodinami, Spongebob napsal: Neuvažuje někdo o prodeji? Díky! Vyřešeno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 (upraveno) V 14. 4. 2021 v 10:32, odjinud napsal: Čili jsem to pochopil správně... to je docela na nic. Není, ty pojišťovací kroužky mám nonstop povolený, není to vidět ani to nic nedělá.. a prostě si přepínám na datum a svítím kdy chci.. až půjdu v létě do moře,nebo bazéni, zašroubuji. "No problemo.." Upraveno 15. dubna 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 (upraveno) Neví někdo o safíru na Arnie?? Našel jsem zatím jen tento a nevím jestli se mi na ně hodí "double domed" https://theyobokies.com/?mod=product&sec=item&task=detail&id=499#dh1 Upraveno 15. dubna 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Zbytečný, hardlex je dost utopenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Jde mi i o vzhled (lehce namodralé odlesky AR) antireflex třeba lepší...ale ten je na nich i v orig super řekl bych. No a taky jako prevence proti škrábancům ikdyž je pravda jak říkáš že je sklíčko lehce utopený tj pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 V 12. 12. 2022 v 20:45, lucid napsal: Sry, nevšimnul jsem si reakcí: ke mně se dostaly již s ocelovým, nicméně není problém ho sehnat např. u Harolda. A prosímtě jak probíhal nákup? Normál plazba třeba kartou a dál neřešíš? Nebo nějaká speciální platba...celnice...jak dlouho jsi na to pak čekal? Vemu pak odtud rovnou i ten safír co jsem postoval výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panacea Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 (upraveno) nevíte někdo co přesně je toto za model, který na první stránce postnul uživatel "prischera" a kde bych ho ještě sehnal? Vypadá jako SNJ028, ale má "gold" lunetu i lemování indexů a pouzdro + tlačítka vypadají, že jsou stříbrné (ne černá PVD). Díky. Upraveno 13. srpna 2023 uživatelem panacea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 https://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/panske/multifunkcni/hodinky-seiko-snj028p1-prospex-sea-solar-diver-arnie/ Tyto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se