kuncák7 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 Osobně modrá, myslím si, že se okouka později než stříbrná.
bobi Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 Bílý s modrou lunetou jsem neviděl,ale s černou chci prubnout.Teda ,až budou k mání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jansen Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Odesláno 16. září 2019 U modré varianty je jistota dalšího prodeje :-)
Lukyn77 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Ovšem ty bílé jsou luxusní. K PO by se šikly,jinak za mě šedé.
LukasX_cz Odesláno 17. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Tak to dopadlo zcela jinak.V prodeji jsem našel nádherné Hour Vision a řekl si, že na zimu se hodí více něco ke košili. Tak jsou na cestě ke mně. Ještě počkám na ten bílý cifr, omrknu ho naživo a na jaro se definitivně rozhodnu co dál Díky za názory a upozornění na ten bílý, který je fakt zajímavý a k černým PO půjde pěkně.
jansen Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Tak to je docela skok. Každopádně gratulace k výběru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se