Přejít na obsah

Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm automatic"

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak to je skvělá zpráva. budou i s manuálním nátahem a průhledem na strojek? jinak víc se mi líbí ta verze s "velkou" vteřinovkou (přesně ta co je v nabídce kubsona :smile_anim: ). jsou to opravdu pěkné hodinky.

Odesláno

Prozatím mě pilotky nebraly,ale vypadá to,že změním názor.Průměr 44mm je tak maximum co snese moje ruka takže asi proto jsem do velkých pilotek nešel.

Myslím,že se to brzo změní.Moc povedený kousek.Jenom by mě zajímala zkušenost majitelů pilotek Steinhart se svítivostí indexů a ruček.

Odesláno
  HB63 napsal:
Prozatím mě pilotky nebraly,ale vypadá to,že změním názor.Průměr 44mm je tak maximum co snese moje ruka takže asi proto jsem do velkých pilotek nešel.

Myslím,že se to brzo změní.Moc povedený kousek.Jenom by mě zajímala zkušenost majitelů pilotek Steinhart se svítivostí indexů a ruček.

Vse uz se tady psalo...co te zajima?

Odesláno
  HB63 napsal:
Hlavně čitelnost ve tmě.

Tady je porovnani luminovy s tritiem....

http://www.pilotswatch.nl/Pages/Watches/h3_p6500.htm

Me nejlip sviti, kdyz nasvitim indexy svitilnou s bilejma LEDkama....to je pak zare....ale samozrejme intenzita s casem klesa. Jinak staci sero a indexy sviti...nemusi byt ani tma. k ranu jsou jeste citelne,ale zadna zare to neni. Mrkni na ten odkaz, je i s fotkama.

• po 2 týdnech...
Odesláno

konečně dorazily (unitasy budou až za 3 týdny...) a podle prvního dojmu se fakt povedly! korunka jak vypadá na fotkách divně je v reálu ok, mongol na dýnku snesitelný, antireflex výborný... zítra udělám pár fotek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...