kubson Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Odesláno 3. července 2008 ahoj, tak konečně už jsou Nav B-Uhr II 44 mm automatic dostupné - na chronoshopu budou fyzicky už příští týden...
konyX Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Odesláno 3. července 2008 tak to je skvělá zpráva. budou i s manuálním nátahem a průhledem na strojek? jinak víc se mi líbí ta verze s "velkou" vteřinovkou (přesně ta co je v nabídce kubsona ). jsou to opravdu pěkné hodinky.
kubson Odesláno 3. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2008 Baker napsal: A co verze s Unitasem ? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13179 já jsem tu diskuzi o nových modelech poněkud vypustil - tak mě překvapilo, že vylezli najednou s oběma verzema...
HB63 Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Prozatím mě pilotky nebraly,ale vypadá to,že změním názor.Průměr 44mm je tak maximum co snese moje ruka takže asi proto jsem do velkých pilotek nešel. Myslím,že se to brzo změní.Moc povedený kousek.Jenom by mě zajímala zkušenost majitelů pilotek Steinhart se svítivostí indexů a ruček.
Gorg Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 HB63 napsal: Prozatím mě pilotky nebraly,ale vypadá to,že změním názor.Průměr 44mm je tak maximum co snese moje ruka takže asi proto jsem do velkých pilotek nešel. Myslím,že se to brzo změní.Moc povedený kousek.Jenom by mě zajímala zkušenost majitelů pilotek Steinhart se svítivostí indexů a ruček. Vse uz se tady psalo...co te zajima?
Gorg Odesláno 5. července 2008 Nahlásit Odesláno 5. července 2008 HB63 napsal: Hlavně čitelnost ve tmě. Tady je porovnani luminovy s tritiem.... http://www.pilotswatch.nl/Pages/Watches/h3_p6500.htm Me nejlip sviti, kdyz nasvitim indexy svitilnou s bilejma LEDkama....to je pak zare....ale samozrejme intenzita s casem klesa. Jinak staci sero a indexy sviti...nemusi byt ani tma. k ranu jsou jeste citelne,ale zadna zare to neni. Mrkni na ten odkaz, je i s fotkama.
kubson Odesláno 17. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2008 konečně dorazily (unitasy budou až za 3 týdny...) a podle prvního dojmu se fakt povedly! korunka jak vypadá na fotkách divně je v reálu ok, mongol na dýnku snesitelný, antireflex výborný... zítra udělám pár fotek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se