Onisan Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 Já na tom co a jak tady presentuje popshop nevidím nic závadného. Prostě presentuje svůj názor. To že to někteří berou jako zneuctění členky rodiny je spíš jejich problém. Já proti primkám nic nemám, mají jen a jen vzpomínkovou hodnotu. Pro někoho je to nic, pro někoho hodně. Ten druhý pak je ochoten "něco" zaplatit. Pokud se třeba já vyjadřuju pohrdlivě k cenám současné produkce Prim, tak je to opět názor na stejné úrovni jako když se diskutuje jestli produkce VW je mezi auty přiměřená či nikoliv. Není to útok na nikoho kdo si, a´t již staré, nebo nové Prim pořídí... Koupil jsi si Fiata? Ok, já si za míň peněz koupil BMW Berte to soudruzi s nadhledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 Byly na jiném vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepíno :) Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 Preco spor, vsetky moje tebou menovane hodinky su na tomto fore. Ked si das na cas a pohladas fotky, mozes ich presunut do tohto vlakna ...par som ich nasiel.... ty první jsou nádherný takvoý by se mi líbilo mít doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 (upraveno) . Upraveno 11. července 2008 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 To je prostě nádhera. Vždycky se sem rád vracím pro načerpání enargie Tak jsem včera udělal pár fotek své začínající sbírky hodinek PRIM. Většinu z nich čeká vyčištění, výměna sklíčka, ručiček, korunky atd. Už víc jak dva měsíce čekám až se mi vrátí z chromovny nějaké pouzdra. Je to prostě na takové to večerní šťourání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 Znáte někdo tohle? Je to plastové pouzdro s kalibrem 66, údajně to bylo jako vložka do dětských (někdo říká do potápěčských) pouzder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 Znáte někdo tohle? Je to plastové pouzdro s kalibrem 66, údajně to bylo jako vložka do dětských (někdo říká do potápěčských) pouzder. jj, je to tak, gumový, různě křiklavě barevný pásek vcelku s "objímkou", do které se tohle pouzdro vkládalo. Nedávno jsem to viděl prodávat na Aukru. Je to dětská velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 jj, je to tak, gumový, různě křiklavě barevný pásek vcelku s "objímkou", do které se tohle pouzdro vkládalo. Nedávno jsem to viděl prodávat na Aukru. Je to dětská velikost. ... ze by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 ...Je to dětská velikost. Zas tak malé nejsou - když si je představím s tím pouzdrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 taky něco "malého" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 13. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 taky něco "malého" To se hned tak nevidí. Opravdu pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 taky něco "malého" Ani jsem si nemyslel, že těch dětských je tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 Přiložím pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 ty posledni jsem jeste ani nezahledl...? Zahlédl i ty oranžové i humberta ale zkouším nový objektiv. A ty automaty mám dvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Také mám doma pár kousků Prim, asi 350 až 400 kousků Pokusím se do konce týdne něco nafotit a pak to sem hodím Bohužel už se koníčku tolik nevěnuji a raději jezdím na motorce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 22. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Také mám doma pár kousků Prim, asi 350 až 400 kousků Pokusím se do konce týdne něco nafotit a pak to sem hodím Bohužel už se koníčku tolik nevěnuji a raději jezdím na motorce No už teď se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 čaute... mám taky pár PRIMEK v TOP STAVU... Ke konci týdne přidám foto a jak udělame srazek tak je klidně vemu sebou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 čaute... mám taky pár PRIMEK v TOP STAVU... Ke konci týdne přidám foto a jak udělame srazek tak je klidně vemu sebou.... tiež niečo , dva páry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 Koukám, že jsou tady některý hodně vymazlený kousky na ještě lepších fotkách, ale tak né každej zvládá vše a tak tedy přidávám pár svých kousků, ale nevim jestli nebudu kritizován, že míchám dvě různý věci dohromady a to výrobu před 89 a po. No uvidíme, ale já v tom vidim souvislej vývoj, tak tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 Ještě asi schytám kritiku az moc velký obrázky, tak se předem omlouvám bo na to nemám momentálně vhodnej program, pže sem musel předělávat celý windows Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se