vor Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 .....a navíc pochází přímo z Eltonu. Jak to myslíš?
CzechJoker Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Odesláno 28. září 2008 (upraveno) .....a navíc pochází přímo z Eltonu. Jak to myslíš? Z kolekce, kterou Elton v padesátých letech koupil, když vyvíjel padesátku. K původnímu tématu. Moc primek zatím nemám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. října 2008 uživatelem CzechJoker
ELDA76 Odesláno 27. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Tak tohle je hodně dobré. Kde se dá sehnat taková kazeta na hodinky?
Návštěvník tolja Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Tak tohle je hodně dobré. Kde se dá sehnat taková kazeta na hodinky? Třeba zde
budo Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 (upraveno) Včera jsem těm svým koupil nový řemen. Sluší jim, perfektně padnou, zas je budu chvíli nosit a i ta velikost mi vyhovuje. Upraveno 28. ledna 2009 uživatelem budo
shorty.boy Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 2: Budo - Kde jsi prosim te koupil ten řemen? Mas i lepsi fotku?
budo Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) 2: Budo - Kde jsi prosim te koupil ten řemen? Mas i lepsi fotku? Koupil jsem ho náhodně v hodinářství v Čáslavi. Byl podezřele levný - 85,-Kč, jestli to je kůže nevím, ale tváří se tak, zespoda je vyraženo GENUINE LEATHER a zatím je velmi příjemný a nejeví žádné náznaky rychlého opotřebení. Fotku dodám snad během dnešního večera. K hodinkám sedí skvěle, i když (a někteří to budou zřejmě považovat přímo za barbařinu, chápu) nedostatkem je to, že spona má zlatou barvu a pouzdro hodinek stříbrnou. Jenže jsem chtěl řemen hnědý a na něm byla spona zlatá. Aspoň trochu útěchou je to, že hodinky mají indexy ve zlaté barvě. EDIT: přidání fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem budo
ricous Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 K hodinkám sedí skvěle, i když (a někteří to budou zřejmě považovat přímo za barbařinu, chápu) nedostatkem je to, že spona má zlatou barvu a pouzdro hodinek stříbrnou. Jenže jsem chtěl řemen hnědý a na něm byla spona zlatá. Aspoň trochu útěchou je to, že hodinky mají indexy ve zlaté barvě. Napiš mi šířku spony a adresu - nějakou stříbrnou ti pošlu
Návštěvník Kamil Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Jedna srovnávací. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Jedna srovnávací. Kamile, ty Orliky jsou vsechny tve? Vis, ze mi zpusobujes (i pres muj nizky vek) takhle pri nedelim skoropoledni srdecni slabost... Ty druhe zleva (rucky stylu Sport II) jsou nejaka verze mimo cesky trh? To pouzdro jsem uz videl (myslim holanske stranky), ale tyhle rucky si nevybavuju.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 (upraveno) Kamile, ty Orliky jsou vsechny tve? Vis, ze mi zpusobujes (i pres muj nizky vek) takhle pri nedelim skoropoledni srdecni slabost... Ty druhe zleva (rucky stylu Sport II) jsou nejaka verze mimo cesky trh? To pouzdro jsem uz videl (myslim holanske stranky), ale tyhle rucky si nevybavuju. Krajní dvoje mi říkají pane, o ostatní budu usilovat. Tamto je prototyp s Miyotou, vyrobený před Orlíky o.e. a l.e. pouze v několika kusech. Tak ještě nějaké automaty: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. února 2009 uživatelem Kamil
ricous Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Před rokem, kdy jsem tohle fórum objevil, jsem chtěl dát do kupy jen jedny Primky Sporty II... Na fotkách je výsledek, konečně na gumových řemenech a v kazetě od Eldy, visí už na zdi. No, a po roce pobytu zde je hodinek cca 70 a já se těším na Planet Oceany, které přijdou příští týden... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 Před rokem, kdy jsem tohle fórum objevil, jsem chtěl dát do kupy jen jedny Primky Sporty II... Na fotkách je výsledek, konečně na gumových řemenech a v kazetě od Eldy, visí už na zdi. No, a po roce pobytu zde je hodinek cca 70 a já se těším na Planet Oceany, které přijdou příští týden... Pekna sbirecka, Ricousi. A po roce primksportoveho silenstvi konciciho sedmdesatikusovou sbirkou tikajicich exponatu muzeme videt aktualni podobu clena fora Ricouse v jeho avataru
ricous Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 A po roce primksportoveho silenstvi konciciho sedmdesatikusovou sbirkou tikajicich exponatu muzeme videt aktualni podobu clena fora Ricouse v jeho avataru Takhle by spíš vypadala manželka, kdyby se dozvěděla, na kolik ta sranda přišla...
Kirn Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Takhle by spíš vypadala manželka, kdyby se dozvěděla, na kolik ta sranda přišla... Tak ti nevím, jestli by jsi se u toho tahle vesele smál, kdyby na to přišla. Možná by hned byla na světě nová historka o noži a širokém úsměvu Ty poslední PS II v řadě jsou hnědé ? Já jsem se domníval, že se jedná jen o vybledlou variantu těch předposledních žlutých. Taky mám tyto dvě barevná provedení.
ricous Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Ty poslední PS II v řadě jsou hnědé ? Já jsem se domníval, že se jedná jen o vybledlou variantu těch předposledních žlutých. Taky mám tyto dvě barevná provedení. Dle hodináře se nejedná o "vybledlou" verzi, ale o původní ciferník z výroby. Otázkou je, zda byl takto záměrně namíchán a nebo jestli se něco nepovedlo. Kadopádně je mám jako další kousek (aby tam nebylo prázdno ).
skalis Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Dle hodináře se nejedná o "vybledlou" verzi, ale o původní ciferník z výroby. Otázkou je, zda byl takto záměrně namíchán a nebo jestli se něco nepovedlo. Kadopádně je mám jako další kousek (aby tam nebylo prázdno ). Ja myslim, ze jde o stejnou variantu, ale ciselnik je z jine "varky". Videl jsem uz v ramci stejne barevne kombinace ciselniku PSII (jde o ty novejsi verze se slozenymi indexy) takove rozdily. Vzhledem k tomu, v jakem rozmezi let se ty hodinky vyrabely, me to vubec neprekvapuje. Clovek si pak muze zalozit sbirku nejen s ruznymi variantami, ale i s podvariantami kazde varianty Ale, co mi prislo zajimave, je, ze se od sebe mirne lisi i pouzdra. A mam na mysli stejna hladka se zavitovym dnem. Jedna verze ma hrany u spodni a horni zakladny soudku ostre a druha zaoblene. Jestli vyhrabu nejakou fotku, na ktere to bude videt, tak ji sem pridam.
skalis Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Jeste prihazuju novou fotku svych nejnovejsich primek (skorodiplomaty, psal jsem o nich v reportu z drancovani...). Vice fotek a popis najdete v mem bloku (viz podpis). Mam v planu tam popsat vsechny svoje hodinky a chtel bych predstavit primky i zahranicnim sberatelum, takze krome prvniho clanku to bude anglicky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se