straspol Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Na Diplomaty je pěkná hnědá ještěrka nebo krokouš z bříška , nebo pokud je nechceš nosit, vypadají pěkně i na černém Saturnu se strukturou. Na hladkých řemíncích se mi tak nezdají, ale je to dost individuální. Musíš zkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Taky to budu řešit, tady se můžeš inspirovat:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52243-remen-na-prim-diplomat/?hl=diplomatJá osobně chci zkusit pštrosa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Mně se na diplomatech líbil hirsch kevlar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reno.f Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Díky..tady ten je super Hirsch kevlar... Taky to budu řešit, tady se můžeš inspirovat:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52243-remen-na-prim-diplomat/?hl=diplomatJá osobně chci zkusit pštrosa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Moc se mi líbí ty modré pyžama s kal. 66, ale nikde jsem na ně nenarazil. Nevíte o některých na prodej? Třeba i s horším pouzdrem to by se myslím dalo sehnat nové, pokud je shodné s pouzdrem pyžam s kal. 68. Ale to pouzdro co vidím na obrázku výše asi k pyžamům nepatří? Předem dík za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 To pouzdro je bohužel úplně jiné a vzhledem k jeho křehkosti, subtilnosti a nic moc chromování se v dobrém stavu shání docela dost blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Nevěděl jsem kam to dát, tak jsem to dal sem. Jestli to tu už někde je, tak se omlouvám. https://www.youtube.com/watch?v=Bok8yobTzkg Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem simsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 díky moc, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Zdravím všechny, měl bych takový dotaz. Taky se téměř pokaždé setkáváte s tím, že skoro žádné dámské ani dětské hodinky s kalibry 66/68 nemají vteřinové ručičky? Alespoň pro mne je naprosto nemožné sehnat pěkné hodinky s vteřinovkou máte s tím nějaké zkušenosti? Nebo názor čím to může být V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Zdravím, hodinky obecně "žeru" a Primky také nějaké mám. Máte někdo doporučení pásku na Diplomaty? Díky a taky se trošičku pochlubím. Rpekná zbierka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Něco málo z PRIMek . Doplňuji už jen z lehka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reno.f Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Sporty..paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Tak jsem si udělal radost a doplnil hodinky o domečky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 pěkné ... domeček na letecké marně sháním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Je to fakt těžký shánění, nakonec jsem ho musel koupit s jinýma hodinkama :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Pěkné velmi,dej detailní fotku těch prostředních,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Moc fotit neumím, tak aspoň takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Počítám ,že lumi je jen na ručkách. Jinak pěkné zátiší se "špakama" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 (upraveno) JJ, ručky jsou celé bílé .Si mě připomněl na vojně kolegu z Dolného Kubína, který často kroutil hlavou a povídal : " že ty gumy vyhazují také dlhé špaky , taká škoda " Upraveno 20. prosince 2015 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Reno F , všiml jsem si že na aukru prodáváš tvoji sbírku, za kolik by jsi mi prodal ty modré pyžama 66. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se