reno.f Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 poslal jsem ti SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Nevěděl jsem kam to dát, tak jsem to dal sem. Jestli to tu už někde je, tak se omlouvám. https://www.youtube.com/watch?v=Bok8yobTzkgpekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Jenom tak polehoučku a děsí mne co ještě nemám fakt pekné, a všetky vyzerajú ako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frauszil Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 V Polsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Hmm,nádhernej dokumentík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Ty PS2 jsou jak mor. Původně jsem chtěl jedny, ale teď vím, že je musím mít všechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik.H Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Tak jsem to tady intenzivně pročítal a naštěstí jsem zjistil, že nejsem sám koho PRIM pohltil. Tímto se hlásím k PRIM fanouškům . Sice jsem do teď měl pouze swiss made ale asi jsem se zbláznil a koupil jsem sbírku od kolegy. Dopředu se omlouvám za nefundované otázky. Knihu ing. Hovorky jsem zakoupil též ale jak se dívám tak některé, které mám tam nejsou . Naštěstí většina tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Pro Vlastika.H: Vítej zde mezi Prim nadšenci. Taky mám pěkné Swiss kousky - tři . Mám ale mnohem, mnohem víc Primek a to mne přišly na cca stejný prachy jako ty tři Swiss. To je výhoda vlasteneckých Prim sbírek, že mohou zachytit celé vývojové linie a to u Swiss Rolád si může dovolit málokterý zazobanec . A to mnohé Primky byly ve své době na světové vzhledové úrovni a i dneska se zachovalými kousky nadělám plno parády, třeba jako s Prim Diplomaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Já už sem skoro vyléčenej sběratel Primek, už jich mám jenom 20 :-d. Jinak zasee ruku na srdce ... Prim nebyla žádná světová hitparáda. IGENy jsou kopie, orlíky taky ... ale diplomaty mám fakt rád inspirace je tam vidět hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik.H Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Mám slabost na sporty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 jo to nejsi sám v posledních primkách co sem si nechal mám2x igeny1x pilotky1x klasika sporty 2 takže tak :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Taky mám slabost pro sporty. Zvláště pro letecké, ale už mám jen dvoje, no bývaly časy ... Nechal jsem si už jen pár Igenů A pár dvojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Ty chceš, abych se takhle v sobotu zastřelil? Nebo alespoň jsi mně to moje primkaření totálně znechutil, mám oči jak šnek10cm před nosem. Ale je to krása. FUJ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Zdravím, nějak se mě to taky přemnožilo, všude se to válelo :-), tak jsem si na ně pořídil takovejhle šestnáctimístnej stojanek ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Pekná zbierka a pekný stojan.Kde sa taký kupuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Díky. Stojánek je origo :-) ze Singapuru ( E-bay ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Jaké budou na té volné pozici ve stojánku? Nebo jsou momentálně na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Šestnáct je strašně, ale strašně málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Jaké budou na té volné pozici ve stojánku? Nebo jsou momentálně na ruce?Tam mají své místo rezervovány vrtulníčkové primky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Šestnáct je strašně, ale strašně málo Taky proto jsem si ty stojánky pořídil raději hned tři , to už je jako základ dobrý , ale pravda, je to pořád málo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se