Miroslávek Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Do téhle krabičky dle mého nepatří. Jinak hezké!Díky za pochalu, s tou krabkou myslíš , že správná by byla s nápisem Prim a vavříny zlaté barvy na vnitřní straně víka ? nebo úplně jinak ?? Upraveno 25. března 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Na dvojky patřila průhledná rakvička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Aha, pořád se v tom motám, tj, takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Sem kdysi sehnal tyhle automaty a od kupujícího jsem pochopil, že byly v týhle rakvičce , proto jsem ty potápěče šoupnul taky do pepřovky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Ať už to s těma krabičkama bylo jakkoliv , přidám mou další trochu nesourodou skupinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Pěkná výstavka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Ať už to s těma krabičkama bylo jakkoliv , přidám mou další trochu nesourodou skupinku Sakra !! S těma zelenejma jsi mi úplně rozdrásal srdce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Sakra !! S těma zelenejma jsi mi úplně rozdrásal srdce...Nevím, jestli je z mých profi fotek vidět, ale to jsou ještě k tomu pozlacený Upraveno 25. března 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Nevím, jestli je z mých profi fotek vidět, ale to jsou ještě k tomu pozlacený To už je mi jedno. To ta zelená mě hněte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Na dvojky patřila průhledná rakvička.Taj jsem učinil dotaz přímo u mistra a odpověď je , že pokud mají strojek kal. 64 , což mají , tak je to v této krabičce/ rakvičce OK. Upraveno 25. března 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Taj jsem učinil dotaz přímo u mistra a odpověď je , že pokud mají strojek kal. 64 , což mají , tak je v této krabičce/ rakvičce OK.Aha, tak to je zajímavá souvislost. Zní to logicky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Tak to jsem netušil, žil jsem v tom, že tahle krabička byla až po roce 2000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Podle Primbible se začala dělat od roku 1993. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Ještě že nejsem na krabičky sběratelsky zaměřenej. Jinak bych na tom teď byl strašně zle. A stejně mám z toho divnej pocit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Taj jsem učinil dotaz přímo u mistra a odpověď je , že pokud mají strojek kal. 64 , což mají , tak je to v této krabičce/ rakvičce OK. Asi to tak je, protože mám stejnou. Po r.2000 se dělala taky pepřová ale jiná. Ale pochybuji, že to Elton po revoluci nějak striktně řešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Zdravím miestne osadenstvo.Dnes pár funkčných,kal.50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Hezky to máš propletené,je vidět,že nedávno byly velikonoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg_CS Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Zatím jen troje Sporty II a jedny jedničky černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Hezky to mas, i pouzdra se zdaji byt ve vytecne kondici.Blahopreju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Přidávám se ke gratulaci , vypadají moc pěkně .Letecké jsou číslovaný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se