Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem raději na novější a limitky... těchto bylo 65 kusů a z toho 30 v tomto provedení... Jen se po nich zaprášilo... 88fb9fdaa9c0ffaa43c2d6a4357ab366.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tady to bude vypadat směšně, ale pro "normální" lidi jsou primky pořád stejně obyčejné a bezcenné, jako bývaly. Mnoho takových lidí ti primky opravdu s klidem věnuje. A když takovým lidem řekneš za kolik se primky prodávají, tak si budou ťukat na čelo. Dnešní ceny (já je považuju za nesmyslné) dělají sběratelé a obchodníci sami sobě navzájem. Obyčejní lidé s dnešním primkovým šílenstvím nemají nic společného.

Odesláno

Je třeba se zamyslet nad tím jak moc jsi nemocen a nakolik tvé rozhodování ovlivňuje chronobundus...... taky je otázka za jak dlouho ta bublina s Prim šílenstvím splaske.

Odesláno (upraveno)

Z cen v poslední době mám dojem, že někteří lidé jsou nemocní hodně :)

Ed: A to jak kupující, tak prodejci :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)

ono toto plati skoro u vseho co se da sbirat, ruzne odznacky...mince... kdyz tomu clovek nerozumi tak je schopnej to hodit do kose a sberatel by si vyrval vlasy

Upraveno uživatelem plazalien
Odesláno (upraveno)

Jo, to souhlasím, přesto primky vnímám trochu jinak - vyráběly se v milionech a na rozdíl třeba od těch mincí a odznáčků je měl/má doma úplně každý, což tu sběratelskou mánii dělá trochu hůř pochopitelnou.

Ovšem prodejci si mnou ruce, ceny lze nasazovat libovolné a přímo úměrné počtu vykřičníků :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Ja to spise vidim tak, ze v dnesni dobe jsou penize velice nestabilni. Proto se dava prednost sberatelskym vecem u kterych je pravdepodobnost ve stabilite hodnoty, nebo mirneho narustu ceny.

Coz Primky ve vybornem stavu splnuji.

Tot muj nazor.

Odesláno

No,tak já je nesbírám proto,abych v nich měl uložené prachy,ale proto, že mi to najednou asi před dvěma lety chytlo a stále drží a vic a víc.A musím ještě říci, že za ty dva roky ty ceny lezou a lezou pořád nahoru.Viz dnes na Antiku žluté onošené Igeny za 15000 je trochu

asi přehnané.

Odesláno

Urcite by po renovaci v Eltonu vypadaly hodinky mnohem lepe a za srovnatelne naklady, ale prisel bys o to co mnoho lidi pozaduje a to puvodni stav, casto dojebany, za nekrestansky prachy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Rozumim,ale těch dojebanejch je asi na trhu dost a myslím, že za 15 jsou silně neprodejné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...