IHY Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Já jsem raději na novější a limitky... těchto bylo 65 kusů a z toho 30 v tomto provedení... Jen se po nich zaprášilo... Sent from my iPhone using Tapatalk
plazalien Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 cau lidi, jestli mate doma nejaky stary primky co uz nepotrebujete tak mi je klidne poslete, nevadi mi ani orliky ani sporty nebo diplomaty nebo jakekoliv jine stare hodinky
Karlos Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Tady to bude vypadat směšně, ale pro "normální" lidi jsou primky pořád stejně obyčejné a bezcenné, jako bývaly. Mnoho takových lidí ti primky opravdu s klidem věnuje. A když takovým lidem řekneš za kolik se primky prodávají, tak si budou ťukat na čelo. Dnešní ceny (já je považuju za nesmyslné) dělají sběratelé a obchodníci sami sobě navzájem. Obyčejní lidé s dnešním primkovým šílenstvím nemají nic společného.
Skarohlid Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Je třeba se zamyslet nad tím jak moc jsi nemocen a nakolik tvé rozhodování ovlivňuje chronobundus...... taky je otázka za jak dlouho ta bublina s Prim šílenstvím splaske.
Karlos Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Z cen v poslední době mám dojem, že někteří lidé jsou nemocní hodně Ed: A to jak kupující, tak prodejci Upraveno 11. února 2017 uživatelem Karlos
plazalien Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) ono toto plati skoro u vseho co se da sbirat, ruzne odznacky...mince... kdyz tomu clovek nerozumi tak je schopnej to hodit do kose a sberatel by si vyrval vlasy Upraveno 11. února 2017 uživatelem plazalien
Karlos Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Jo, to souhlasím, přesto primky vnímám trochu jinak - vyráběly se v milionech a na rozdíl třeba od těch mincí a odznáčků je měl/má doma úplně každý, což tu sběratelskou mánii dělá trochu hůř pochopitelnou. Ovšem prodejci si mnou ruce, ceny lze nasazovat libovolné a přímo úměrné počtu vykřičníků Upraveno 11. února 2017 uživatelem Karlos
Hardslimer Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Ja to spise vidim tak, ze v dnesni dobe jsou penize velice nestabilni. Proto se dava prednost sberatelskym vecem u kterych je pravdepodobnost ve stabilite hodnoty, nebo mirneho narustu ceny.Coz Primky ve vybornem stavu splnuji.Tot muj nazor.
Primoš Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 No,tak já je nesbírám proto,abych v nich měl uložené prachy,ale proto, že mi to najednou asi před dvěma lety chytlo a stále drží a vic a víc.A musím ještě říci, že za ty dva roky ty ceny lezou a lezou pořád nahoru.Viz dnes na Antiku žluté onošené Igeny za 15000 je trochu asi přehnané.
Skarohlid Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Za ty peníze bych poslal do Eltonu strojek a nechal si seskládat nové...
Nestler Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Urcite by po renovaci v Eltonu vypadaly hodinky mnohem lepe a za srovnatelne naklady, ale prisel bys o to co mnoho lidi pozaduje a to puvodni stav, casto dojebany, za nekrestansky prachy. Sent from my iPhone using Tapatalk
Primoš Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Rozumim,ale těch dojebanejch je asi na trhu dost a myslím, že za 15 jsou silně neprodejné.
jožko Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Sada je kompletná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslávek Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Gratuluji, moc hezky se na to kouká ....
jožko Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Tak z těch by měl Bernadský radost.Moderátor?Zasveť ma,čo má s Primkami?
Nowis Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Koukni na příspěvek ze soboty.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13191-sbíráte-někdo-primky/?p=1866995
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se