Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vím že to sem nepatří, ale za vyzkoušení nic nedám :guiltysmiley:

Prodám úplně nový model Excel 2000, vybavený motorem Enya 6,5, přijímač Hitec Electron 6 FM 35, včetně serv Hitec HS 311 a bateripack přijímače Sanyo NiCd. Model ještě úplně nový, kompletní, včetně nádrže, kuželu, vrtule, stačí , nalít palivo a zalétat. Jediná použitá součástka je motor, je opotřebován asi z 30%. Pořizovací cena 6200,-

Jestli je tu nějaký modelář, tak se to třeba bude hodit. Nechal bych to za 3500,- osobní předání Brno a okolí (na sever od Brna do cca 60Km).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno
Vím že to sem nepatří, ale za vyzkoušení nic nedám :guiltysmiley:

Prodám úplně nový model Excel 2000, vybavený motorem Enya 6,5, přijímač Hitec Electron 6 FM 35, včetně serv Hitec HS 311 a bateripack přijímače Sanyo NiCd. Model ještě úplně nový, kompletní, včetně nádrže, kuželu, vrtule, stačí , nalít palivo a zalétat. Jediná použitá součástka je motor, je opotřebován asi z 30%. Pořizovací cena 6200,-

Jestli je tu nějaký modelář, tak se to třeba bude hodit. Nechal bych to za 3500,- osobní předání Brno a okolí (na sever od Brna do cca 60Km).

Já jenom, abys semnou nepočítal. Jsem na hodinky, né na letadla

Odesláno

To tu není žádný pilot? :guiltysmiley: Jako poslední lákadlo bych přidal sadu krystalů Hitec. Takové pěkné, moderní, nažhavené éro to je safra. :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno
nejake podobne by som aj chcel :)

no jo..další co to NECE

taky sem na ty do kerejch se dá sednout...nebo na EPP

Návštěvník Tada
Odesláno

Já jedno letadlo míval, ale nějak nepřežilo průlet skrz stoletý dub :)

Odesláno
Já jenom píšu, že bych ho teda jako chtěl. Ale nemám prachy... :)

stavim se do fronty pokud si to jeho velebnost rozmysli :). svara by z nej mel mozna radost. sam leta.

Odesláno
já se nerozmyslím, prachy na něj mít nebudu... takže kupuj, dokud je k mání :)

ne ne. nepochopil jsi to. taky ho chci a taky nemam prachy, stejne jako ty :D proto jsem se postavil za tebe do fronty

Odesláno

Tak je to jasny, financni krize tu je a nerikejte nikdo ze ne:-)

Kdyz uz jsou na suchu i financnici tak je to jasny:-(

Podivam se za dvere jestli tam nestoji nejakej zabrzdenej Jezisek, ze bych ho pro to aero poslal:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...