Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím!

Potřeboval bych poradit s výběrem hodinek, jde o nějaké hodinky vhodné jak na každodenní nošení, tak i na turistiku a jízdu na kole.

Co se týče značky a typu, to mi je celkem jedno, vybírám si podle toho jak se mi které líbí :)

Co by měli určitě umět?

Ukazovat čas :)

Měřit srdeční tep

Ukazovat okolní teplotu

Barometr (na tom netrvám)

výškoměr (na tom také ne)

GPS záznam trasy (to tam být nutně nemusí ale hodně bych to chtěl)

A samozřejmě vodotěsně alespoň do deseti metrů

Ono to asi s hodinkami už tolik společného mít nebude spíš takový počítač na ruku:)

Představoval bych si něco jako Garmin forerunner 405, ale rád bych si vybral z více možností, cena by měla být něco kolem 5k, asi za to nic extra nebude ale něco se určitě najde :)

Taky se mi líbil EVOLVE Outdoor který je za skvělou cenu, jenže nikde nejde sehnat..

Nebo byste mi doporučili něco jiné ráže? (na měření tepu trvám)

Poraďte prosím, díky :)

Odesláno (upraveno)

Odpověděl jsi si sám. Obyčejné hodinky nehledáš. Vybírej mezi hračkama od Garminu, tam najdeš to co hledáš, a budeš spokojený. Barometr - výškoměr, je vlastně totéž ( pokud se neodečítá výška pomocí GPS, ale změny tlaku ). Pokud to není extra přesný a kalibrovatelný barometr, je v podstatě na nic. Myslím že něčím z řady FR od G. neuděláš chybu.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

To dělám ale ty garminské suché ovály mi moc nesedí:) Byl bych právě rád za doporučení okruhů takových zařízení ve kterých bych mohl listovat a hledat co mi padne do oka.

Odesláno
Zdravím!

Potřeboval bych poradit s výběrem hodinek, jde o nějaké hodinky vhodné jak na každodenní nošení, tak i na turistiku a jízdu na kole.

Co se týče značky a typu, to mi je celkem jedno, vybírám si podle toho jak se mi které líbí :)

Co by měli určitě umět?

Ukazovat čas :)

Měřit srdeční tep

Ukazovat okolní teplotu

Barometr (na tom netrvám)

výškoměr (na tom také ne)

GPS záznam trasy (to tam být nutně nemusí ale hodně bych to chtěl)

A samozřejmě vodotěsně alespoň do deseti metrů

Ono to asi s hodinkami už tolik společného mít nebude spíš takový počítač na ruku:)

Představoval bych si něco jako Garmin forerunner 405, ale rád bych si vybral z více možností, cena by měla být něco kolem 5k, asi za to nic extra nebude ale něco se určitě najde :)

Taky se mi líbil EVOLVE Outdoor který je za skvělou cenu, jenže nikde nejde sehnat..

Nebo byste mi doporučili něco jiné ráže? (na měření tepu trvám)

Poraďte prosím, díky :)

Navrhuju Polar z cyklistické řady. Třeba S725X. Navíc tam můžeš dokoupit kadenci. Nebo běžecký, ke kterému dokoupíš cyklo čidla. Vypadá to jako digitálky, dá se to nosit na ruce nebo pak na kole na držáku na řidítkách. Ale je fakt, že jako s hodinkami s tím moc parády asi nenaděláš.

Odesláno (upraveno)

Ty POLARy se mi hodně vyhovují co do funkcí, ale nějak mi nepadl do oka jejich vzhled :/ Hodně se mi třeba líbí design CASIO, ti takové hodinky typu POLAR nedělají?

Upraveno uživatelem Dante
Odesláno
Ty POLARy se mi hodně vyhovují co do funkcí, ale nějak mi nepadl do oka jejich vzhled :/ Hodně se mi třeba líbí design CASIO, ti takové hodinky typu POLAR nedělají?

Nebo zkus mrknout na Suunto. www.suunto.cz

Odesláno
Koukal sem na to ale i ty nejlevnější hodínky maj od 10k a já můžu jít max na 5 :(

Jestli Tě Suunto oslovilo a máš tam nějakého favorita, napiš typ a pokusil bych se sehnat lepší cenu. Nic neslibuju, uvidíme.

Odesláno
Koukal sem na to ale i ty nejlevnější hodínky maj od 10k a já můžu jít max na 5 :(

Další možnost je třeba Ciclosport HAC5. Někde v nějakých cyklo e-shopech to najdeš. Třeba www.koloasport.cz. Tam jsem ho viděl za 5 190Kč.

Odesláno

Já vím.. ale nic jiného mi nezbývá, 4 dny sem hodiny a hodiny prohledával net, ale hodinky byly buď strašně škaredé, nebo strašně drahé a nebo pěkné s naprd výbavou.... takže holt musím dělat kompromisy..

Odesláno
Já vím.. ale nic jiného mi nezbývá, 4 dny sem hodiny a hodiny prohledával net, ale hodinky byly buď strašně škaredé, nebo strašně drahé a nebo pěkné s naprd výbavou.... takže holt musím dělat kompromisy..

A ten HAC se ti nelíbí? Stojí cca 5 000 Kč a to jsi chtěl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...