Snow Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2008 (upraveno) Klik Upraveno 10. července 2008 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik2004 Odesláno 11. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 Klik To je odkaz na časoměřiče... Až budu pořádat 24hodin Le Mans určitě si je pozvu Ale dík... L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 S díky gratulaci přijímám... Koupil jsem je v Brně ve Vaňkovce, obchod WorldOfWatch - cena 58900,-. Tag Heuer slevňoval - ty první jsem kupoval za 68900,-. L. skor si myslim ze to bude posilenim koruny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 18. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2008 Pokud by tyhlety carrery měly ještě i název dne v týdnu, tak jdu okamžitě do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik2004 Odesláno 30. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Pokud by tyhlety carrery měly ještě i název dne v týdnu, tak jdu okamžitě do nich Tak to by byla třešinka na dortu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianTDI Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 O víkendu jsem si pro ně byl v New Yorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 O víkendu jsem si pro ně byl v New Yorku. Tak tady máme "safiho kamaráda z ČSA . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik2004 Odesláno 11. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 O víkendu jsem si pro ně byl v New Yorku. ... to sis je jako nemohl koupit u nás?? Nebo si pro ně třeba zajet do Švýcarska... to by taky bylo stylový. A koupil sis stejný model co já? L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Nějak jsem nenašel, zda-li u těchto modelů Carrera CV2014, CV2010 atd... je spodní průhledové sklo v dýnku safír, nebo obyčejné. Nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Nějak jsem nenašel, zda-li u těchto modelů Carrera CV2014, CV2010 atd... je spodní průhledové sklo v dýnku safír, nebo obyčejné. Nevíte někdo? Je tam safír. Stačí mrknout na ofic. stránky TH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Dík, tam jsem i koukal, ale přiznám se, že si s jinými jazyky netykám, takže to je ten problém. Samozřejmě jsem se snažil použít i nějaký překladač, ale to co mne přeložil bylo nepoužitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se